PRVA BEBA

Dobro došla! Domaća glumica postala mama, stigla je malena Mara

Glumica Katarina Madirazza svoje je prvo dijete rodila prošlog petka, a s djevojčicom je već stigla i kući gdje uživa u prvim majčinskim danima.

Katarina Madirazza i njezin suprug Mislav Madirazza postali su roditelji malene Mare čije su ime odabrali još u trudnoći. Glumica koja se proslavila ulogama u serijalima "Ko te šiša" i "Dar mar" objavila je i prvu fotografiju svoje kćeri uz tekst "čuvam te jubavi mala".

image

Prva fotografija Mare Madirazze

PRIVATNI ALBUM

Katarina je svoju prvu trudnoću odlično "nosila" pa nam je tako u sedmom mjesecu trudnoće otkrila kako zapravo uživa u drugom stanju i nema nikakvih problema. Dapače, i u danima prije samog porođaja bila je aktivna i s nestrpljenjem čekala dolazak svoje prve bebe.

"Veselim se bebici i osjećam da je majčinstvo ona uloga koju sam čekala cijelog svog života", kazala nam je Katarina prije dva mjeseca. Malena Mara stigla je 14. srpnja, tjedan dana nakon termina i manje od mjesec dana od još jednog važnog datuma za njezine roditelje - godišnjice braka. Naime. Katarina i Miroslav vjenčali su se 27. lipnja 2020. godine u krugu najbližih, a sada će im ljeta biti ispunjeno još jednim slavljem.

Linker
20. travanj 2024 13:14