Sasvim iskrena

Drew Barrymore o starenju, estetskim zahvatima i sijedoj kosi: "Nisam još spremna na taj korak"

Zvijezda filmova "Charlie‘s Angels" i "50 First Dates" otkrila je da još nije spremna prigrliti svoj prirodan look, a priznala je i da se boji estetskih zahvata jer se boji da bi mogla postati ovisna o njima.

Trend sijede kose stekao je popularnost još za vrijeme pandemije i osvojio brojna poznata lica. Zvijezde poput Andie McDowell, Glenn Close i Stacy London odmah su sa samopouzdanjem prigrlile svoj prirodni look i odbacile bojenje kose. Međutim, nisu svi spremni za ovakvu promjene, a među njima se našla i Drew Barrymore. Zvijezda filmova "Charlie‘s Angels" i "50 First Dates" nedavno je progovorila o procesu starenja, pa tako i sijedoj kosi, a iznijela je i svoje mišljenje o plastičnim operacijama.

Dobitnica Zlatnog globusa je za magazin People rekla da jednostavno još uvijek nije spremna prigrliti svoje sijede vlasi. Iako podržava sve ljude koji su odlučili odbaciti farbanje, ona jednostavno nije spremna za taj korak. “Imam samo 48 godina, tako da nisam potpuno sijeda, ali definitivno imam puno sijedih vlasi. Mislim ih nastaviti farbati", objasnila je glumica za People koja je nedavno s tvrtkom Nutrisse ostvarila suradnju i osmislila vlastitu boju za kosu, nijansu Dark Natural Blonde. Riječ je o brončanoj nijansi koja je već dugi niz godina njezin zaštitni znak.

image

Drew Barrymore 2022., na modnom događanju
Harper‘s BAZAAR ICONS Party

JEREMY SMITH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

Osvrnula se kratko i na svoju beauty rutinu, koja je s godinama postala jednostavnija pa sada uključuje samo micelarnu vodu za skidanje šminke i ulje vitamina C. "Ne znam je li do perimenopauze, godina ili samo promjene na koži, no ne mogu više podnijeti veći broj proizvoda", rekla je glumica koja se još uvijek nije podvrgnula nikakvim estetskim zahvatima, ali ih ne smatra odbojnima.

"Nikad ne reci nikad, ali nisam još pribjegla tome. Držat ću se koliko je moguće, no nemam namjeru izgledati kao stara kožna torba", rekla o injekcijama botoksa i priznala da se boji podvrgnuti takvim tretmanima jer se boji da bi mogla postati ovisna o njima. "Vidjela sam da je Cindy Crawford objavila na društvenim mrežama kako prihvaća starenje. Rekla je da to znači da si ovdje i da živiš. To je tako pozitivna, zdrava poruka", izjavila je za kraj.

image

Nedavno je s tvrtkom Nutrisse ostvarila suradnju i osmislila vlastitu boju za kosu

SARA JAYE WEISS/SHUTTERSTOCK

Inače, Barrymore ima dvije kćeri, 11-godišnju Olive i 9-godišnju Frankie, koje je dobila s bivšim suprugom Willom Kopelmanom. Barrymore i Kopelman vjenčali su se 2012. godine i rastali nakon četiri godine braka. Za vrijeme svog showa koji nosi naziv "The Drew Barrymore Show" priznala je kako joj u četrdesetima seks više nije na vrhu liste prioriteta. Prije toga se jednom prilikom našalila da ne traži nove partnere, nego sanja svoje bivše, jer od toga ima više koristi.

image

Glumica je nedavno progovorila o procesu starenja, pa tako i sijedoj kosi, a iznijela je i svoje mišljenje o plastičnim operacijama

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Linker
20. travanj 2024 12:10