jedva čekamo

Druga sezona ‘I tek tako‘ bit će jako uzbudljiva! Vraća se velika Carriena ljubav

Tvorci serije rekli su da nisu htjeli uvoditi poznato lice u seriju jer se Carrie u prvoj sezoni morala boriti s puno izazova pa bi ‘on‘ bio previše za nju.

Serija "I tek tako", svojevrsni nastavak "Seksa i grada", dobit će drugu sezonu u kojoj ćemo gledati jedan od omiljenih likova mnogih fanova legendarnog hita kasnih devedesetih i ranih 2000-ih. Kako piše Deadline, u priču se vraća velika ljubav Carrie Bradshaw, frajer za kojeg se trebala udati.

Naravno, riječ je o Aidanu Shawu, dizajneru namještaja, ljubitelju pasa i mrzitelju cigareta. Iako im je veza pukla, šanse da se obnovi stara ljubav bit će velike u drugoj sezoni "I tek tako". Iako ta vijest nije službeno potvrđena od tvoraca serije, šuška se da će Aidana ponovno glumiti John Corbett.

image

Carrie i Aidan u "Seksu u i gradu".

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Neslužbeno se doznaje da se će Corbett pojaviti u više epizoda druge sezone za koju se još ne zna datum izlaska.

Podsjetimo, Carrie je zadnji put vidjela Aidana na ulici u šestoj sezoni "Seksa i grada" te ponovno u filmu "Seks i grad 2" na tržnici u Abu Dhabiju. U to vrijeme Aidan je već bio otac troje djece. On i Carrie su se na večeri poljubili, što je kasnije priznala Faci.

Aidanov navodni povratak nije potpuno neočekivan. Naime, kada je prva sezona bila u pripremi, Corbett je za Page Six izjavio da ćemo ga gledati u njoj. Nazvao je svoj povratak "vrlo uzbudljivim". To je očito bila laž, a njegovo zezanje s medijima zasmetalo je autorici serije Julie Rottenberg koja je rekla da bi Corbett trebao svima osobno poslati pismo isprike.

image

Carrie i Faca u "I tek tako".

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

"Nismo rekli ništa o njegovom povratku. Možda se Corbett malo zabavljao na račun Page Sixa i vidio svoj povratak kroz kozmičku moć tiska", rekla je Julie Rottenberg.

Na pitanje zašto lik Aidana nije uveo od samog početka, izvršni producent serije Michael Patrick King za Deadline je rekao da se Carrie morala suočiti sa smrću Face i vlastitim oporavkom pa bi povratak Aidana bio previše za nju.

Sudeći prema nekoliko posljednjih epizoda prve sezone, Carrie je spremna nastaviti dalje i pronaći novu ljubav, a možda to bude upravo Aidan!

Linker
14. travanj 2024 23:18