Napokon potvrdili

I tek tako stiže nova sezona: Tvorci serije potvrdili da ćemo opet gledati Carrie i ekipu

Iako su mnogi nagađali da će se to dogoditi, od kraja prve sezone 3. veljače, do sada nije bilo službene potvrde da će HBO krenuti u snimanje druge sezone kultne serije.

Iako je bilo za pretpostaviti da će se i to dogoditi, sada je službeno potvrđeno, serija I tek tako dobit će drugu sezonu, odlučili su tako na HBO Max nakon što bi internet doslovno eksplodirao nakon svake od 10 epizoda prve sezone. Iz tjedna u tjedan vodile su se rasprave o životima omiljenih likova, ali i o stvarnom svijetu koji nas okružuje sada, u 20-im godinama 21. stoljeća.

Oživljavanje kultne HBO-ove serije Seks i grad, možda se dogodilo mnogo kasnije nego što se očekivalo, ali je svejedno izazavalo oduševljenje vjerne publike i onih koji su to tek postali. Podsjetimo, prva sezona serije završila je 3. veljače, ali sada je i formalno potvrđeno da priča ide dalje.

image

Sarah Jessica Parker, osim što tumači glavnu ulogu i izvršna je producentica serije

HBO

I tek tako najuspješnija je originalna serija na servisima HBO-a do danas, rekao je to Casey Bloys, glavni menadžer sadržaja HBO i HBO Max. U istom intervjuu za Variety dvoje glavnih pokretača cijele priče Michael Patrick King, scenarist, redatelj i producent kao i Sarah Jessica Parker, koja uz glavnu ulogu čvrsto drži i producentske uzde, kazali su da žele nastavak serije.

Čitajte i: Glumice iz nastavka ‘Seksa i grada‘ samo za Gloriju govore o starosti, seksualnosti, modi i smrti

"Učinili smo nešto što je jako teško, uzeli smo nešto poznato i napravili smo nešto novo - u dobru i zlu", kazao je King. Parker je dodala da je pred njima razgovor u kojem će postaviti temelje za drugu sezonu.

Još mnogo priča

Finale prve sezone definitivno je ostavilo mnogo toga na stolu što je otvoreno za razvoj u budućnosti, s novim podcastom koji vodi Carrie, a drsko se zove Seks i grad, kao i moguća nova ljubav - Franklin (Ivan Hernandez).


Obavijest o snimanju nastavka potvrdila je da će se uz Parker u seriji vidjeti i Cynthia Nixon i Kristin Davis, koje su uz Sarah također producentice serije.

Čitajte i: Stiže dokumentarac ‘I tek tako‘: Poslastica za kraj prve sezone prikazat će pikanterije sa seta i izbrisane scene

"Presretan sam i uzbuđen što ću moći ispričati još priča o ovim živopisnim i hrabrim likovima - koje igraju ove snažne i nevjerojatne glumice. Činjenica je da smo uzbuđeni. I tek tako... naš Seks život se vratio", kazao je King u izjavi.

Za kraj prve sezone, ekipa serije prirpemila je i posebnu poslasticu - dokumentarac koji je otkrio kako je to izgledalo iza kamera i kulisa, ali ni u njemu nisu otkrili hoće li doista biti druge sezone. No, ostavili su tu mogućnost, koju su sada i službeno potvrdili.

Linker
19. travanj 2024 12:36