Albanian singer Dua Lipa arrives for the 81st annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton hotel in Beverly Hills, California, on January 7, 2024. (Photo by Michael TRAN/AFP)

 MICHAEL TRAN AFP
nova veza

Dua Lipa je ponovno sretno zaljubljena: "Uhvatili su je" s britanskim glumcem

Britanska pjevačica pojavila se na premijeri nove Appleove serije koja je održana za mali broj ljudi u Los Angelesu, pa se pretpostavlja da je stigla na poziv zgodnog britanskog glumca, s kojim je kasnije završila na afterpartyju.

Iako je na Zlatne globuse došla bez pratnje, ovih dana Dua Lipa viđena je u strastvenom plesnom zanosu s britanskim glumcem Callumom Turnerom s kojim se navodno i ljubila, što mnogi smatraju potvrdom onoga o čemu se priča već neko vrijeme, a to je da su lijepa pjevačica i glumac zajedno.

image

Dua Lipa nije mogla sakriti osmijeh

ALEXJR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Callum Turner izašao je nekoliko minuta iza Due Lipe, oboje na sporedna vrata

ALEXJR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Tulumarili su nakon premijere mini serije “Masters of The Air”, ratne drame u produkciji Apple TV+., što je izazvalo nagađanja o njihovoj ljubavi. Naime, kako pišu strani mediji, Dua Lipa nije imala nikakav razlog biti na skromnoj premijeri i afterpartyju osim ako ju netko od protagonista ondje nije pozvao. A portal Page Six tvrdi da je to upravo Callum Turner te da im je neimenovani izvor potvrdio njihovu vezu i rekao: ‘‘ Nisu dugo skupa, ali su ludi jedan za drugim. Došla je na premijeru samo zbog njega‘‘

image

Na premijeri serije bili du Callum Turner, producent Steven Spielberg, Austin Butler, producent Tom Hanks i glumac Gary Goetzman

ROBYN BECK AFP

Callum Turner osim u ovoj ratnoj seriji čiji su producenti Tom Hanks i Steven Spielberg, glumi i u najnovijem filmu Georgea Clooneyja, "The Boys in the Boat". Prethodno se pojavio u dva dijela serije "Fantastične zvijeri", a za ulogu u BBC-ovoj seriji ‘‘The Capture‘‘ bio je nominiran za nagradu BAFTA. Pet godina bio je u vezi s kolegicom Vanessom Kirby koja se proslavila ulogom princeze Margaret u Netflixovoj seriji ‘‘Kruna‘‘ za koji je dobila nagradu BAFTA.

image
ROBYN BECK AFP

Slavna pjevačica imala je nekoliko ljubavnih veza od kojih je najozbiljnija i najdulja bila s Anwarom Hadidom, mlađim bratom slavnih manekenki Belle i Gigi. Donedavno je bila s francuskim filmašem Romainom Gavrasom s kojim se posljednji put zajedno pojavila prošlog svibnja na festivalu u Veneciji.

Linker
24. travanj 2024 07:55