DIRLJIVA PORUKA

Emotivna objava na Massimovom profilu: ‘Želio je za svoju publiku kreirati nešto posebno‘

Obožavatelji će omiljenom pjevaču moći odati počast ispred Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog do 31. prosinca.

Posljednjih dana brojni su Massimovi obožavatelji odali počast legendarnom pjevaču ispred Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Njegova smrt potresla je Hrvatsku, a rijetki su znali da se glazbenik posljednjih mjeseci borio s karcinomom pluća. Borbu je izgubio, no njegov će se neponovljivi vokal i bezvremenski hitovi još dugo pamtiti.

Podrška njegovih fanova, koji su Massimu u spomen pred dvoranom ostavili niz svijeća, cvijeća i kamenčića, posebno je dirnula njegove najmilije. Tako je na Massimovom službenom Instagram profilu u utorak osvanula poruka koja se obraća upravo njegovoj mnogobrojnoj publici.

"Vaš oproštaj kod Lisinskog s Massimom do 31.12. Dragi ljudi, ovim putem zahvaljujemo svima koji dolaze kod Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog oprostiti se s našim Maxom. Mnogi su se javili s upitom do kada će se moći doći oprostiti jer nisu bili u Zagrebu tijekom ovog nama najtužnijeg Božića pa smo s dragim suradnicima i prijateljima iz dvorane Lisinski dogovorili da mjesto oproštaja ostaje dostupno do jutarnjih sati, 31. prosinca. U Lisinskom je naš Max održao toliko divnih koncerata i onaj poseban, hibridni koncert, 10. prosinca 2020. godine, kojeg ste pratili sa svih strana svijeta i koji će zauvijek ostati zapisan kao prvi pop koncert te vrste održan u Hrvatskoj. Ponosno čuvamo i tu uspomenu na našeg Maxa koji je uvijek želio za svoju publiku kreirati nešto posebno. Kreirati glazbene trenutke koje ćete, sigurni smo, čuvati u onom kutku memorije s najljepšim sjećanjima", stoji u objavi.

Podsjećamo, komemoracija za Massima održat će se u petak, 30. prosinca, u 11 sati u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, a bit će sahranjen u Zadru.

Linker
20. travanj 2024 18:04