ekskluzivno

Eni Jurišić i Vjeko Ključarić: Curica stiže na proljeće

Riječka glazbenica, koja je s Matijom Cvekom snimila hit ‘Trebaš li me‘, otkrila nam je da sa suprugom i kolegom očekuje prinovu, a trudna će nastupiti i na skorašnjoj Dori

Pobijedi li Riječanka Eni Jurišić na Dori s pjesmom "Kreni dalje", pred njom će biti slatka briga - hoće li i kako u svibnju otputovati na Eurosong. Jer, kako je ekskluzivno otkrila za novi broj Glorije, trudna je pet mjeseci i moglo bi se dogoditi da joj termin porođaja bude baš u vrijeme Eurovizije u Liverpoolu. No, glazbenica i njezin suprug, pjevač Vjekoslav Ključarić idu korak po korak i ne zamaraju se budućnošću. Uživaju u iščekivanju trećeg člana obitelji - djevojčice - što Eni daje dodatnu snagu za kreativno stvaranje, ali i za nastupe kojih se zasad ne odriče.

"Nastup na Dori imat će još više smisla i bit će mi to najdraža uspomena. Osim toga, neću biti prva koja je ondje pjevala trudna. Sjetimo se samo kako je to 2001. uspješno učinila Vanna. O Eurosongu ne mogu govoriti, to je na žiriju i publici. U svakom slučaju, veselim se javnosti predstaviti pjesmu ‘Kreni dalje‘, za koju sam nedavno snimila i videospot u suradnji s omiljenim riječkim studijem Gržinčić Creative Visuals i vrhunskim beauty timom", govori Eni, koja je očekivala da će joj tijekom trudnoće biti mnogo teže.

image
PRODUKCIJA GLORIA

Prva tri mjeseca je, doduše, provela bez najdražih parfema jer ju je njihov miris iritirao ("žudnja" su joj pak bile jabuke), no sada je odlično. A kako se osjeća energično i poletno, pa drugo stanje i posao odlično balansira, voljela bi nastupati što dulje. Planira usporiti mjesec dana prije porođaja i posvetiti se pripremi svih detalja vezanih uz dolazak kćerkice. Eni i Vjeko kažu da im mnogo pomažu iskustva prijatelja i poznanika koji već imaju bebe, a otkrivaju i da su u svom domu na Krku složili malu baby knjižaru. Imaju mnogo ideja oko uređenja dječje sobe, kreirali su i dug popis za kupnju stvari za prinovu, a u realizaciju kreću čim završi Dora koja će biti 11. veljače u Opatiji.

"Imamo i nekoliko favorita za ime, ali još nije pala definitivna odluka. Vjerojatno ćemo tu informaciju svi zajedno saznati tek kad se malena rodi. Naša želja je da na svijet dođe u Rijeci. Eni i ja smo jako povezani i u svemu zajedno pa planiram biti s njom i na porođaju - makar u nesvijesti", šali se Vjeko, dodajući kako već sad osjeća da će teško moći odoljeti pogledima i željama kćerkice. Misli da će biti popustljiviji roditelj, a Eni pak razmišlja samo o tome koliko će je intenzivno voljeti.

image

Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić

FILIP GRZINCIC

Maštaju li Eni i Vjeko da će se djevojčica baviti glazbom poput njih, ali i bake Jozefine Jurišić, članice nekad popularne grupe 777, kad se i kako rodila njihova ljubav, gdje planiraju živjeti i odgajati kćer i kako najradije provode slobodno vrijeme pročitajte u novom broju Glorije koji je na kioscima od četvrtka, 19. siječnja.

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

 • ARIJANA ČULINA O starenju, menopauzi i otuđenosti
 • TOMA MEDVEŠEK Glumačkim stopama roditelja
 • RENÉ REDZEPI Neizdrživi stres kuharskog posla
 • MOZA BINT NASSER Manipulatorica opasnih namjera
 • SANDI PEGO Sa sinčićem u Dubaiju
 • LJEPOTA Pred ogledalom: Hana Mašić
 • Ikona stila: Cate Blanchett * Tatjana Patitz: ljepota za sva vremena
 • STIL ŽIVOTA Maštovita suradnja Yayoi Kusame i brenda Louis Vuitton
 • MATKO TREBOTIĆ Nova nadahnuća
 • KUHINJA: JEREMY ALLEN WHITE Jela iz serije ‘The Bear‘
 • PUTOVANJE: MADRID I MADEIRA Filip Jurišić u španjolskoj prijestolnici i portugalskom raju usred Atlantika
 • FELJTON: WHITNEY HOUSTON Slava i bogatstvo nisu joj donijeli sreću
Linker
06. ožujak 2024 04:00