Modni izlet

Eva Mendes nakon dugo vremena ponovno u javnosti, a sve je nasmijala iskrenim videom

Glumica je nakon dugo vremena napravila solo izlet i s prijateljicama bila u Milanu na reviji modnog dvojca Dolce&Gabbana, a osim oduševljenja modelima, otkrila je koliko je važno uz sebe nositi i nešto za prigristi.

Od kada je postala mama, glumicu Evu Mendes rijetko se može vidjeti u javnosti, ali očito nije mogla odoljeti pozivu modnog dvojca Dolce&Gabbana da prisustvuje njihovoj reviji na Tjednu mode u Milanu. Mali odmor od obitelji, zabava, ali i velika glad. Tako bi se mogao opisati njezin provod nakon revije koji je objavila na Instagramu. Naime glumica je u limuzini posegnula za bananom ne skrivajući ni oduševljenje viđenim kreacijama, ali ni glad koja ju je ulovila. U taksiju se raskomotila, skinula duge rukavice s uzorkom leoparda, visoke lakirane čizme i prionula jesti bananu koju je ponijela sa sobom. Jer njezin savjet je: "Za preživjeti gužvu na Tjednu modu - ponesite užinu".

Eva Mendes sa suprugom Ryanom Goslingom ima kćeri Esmeraldu Amadu (9) i Amadu Lee (7) i ovo joj je prvi ‘‘modni‘‘ izlazak od kada je postala mama. Na kratko putovanje u prijestolnicu mode povela je prijateljice, doktoricu Marianu Vergaru, holivudsku specijalisticu za beauty tretmane i Isamar Avery, stručnjakinju za digitalni marketing koja je i snimila video za glumičin Instagram.

Eva Mendes za reviju se odjenula u crni korzet s potpisom Dolce&Gabbana i bundu od umjetnog krzna s leopardovim uzorkom, a kao inspiraciju navela je Sofiju Loren i – Kena. Jedan od outfita njezinog supruga u filmu ‘‘Barbie‘‘.

Linker
14. travanj 2024 13:23