INSTAGRAM
Sreća u troje

Fani Stipković i Fernando Hierro: Prvi Božić s malim Nicolasom

Sportska novinarka i njezin suprug, nogometna legenda i trener meksičkog kluba proslavili su posebne blagdane, prvi put kao tročlana obitelj.

Sportska novinarka i njezin suprug, nogometna legenda i trener meksičkog kluba proslavili su posebne blagdane, prvi put kao tročlana obitelj.

Poseban Božić u svom domu, sa sinčićem Nicolasom i u suprugovom zagrljaju, proslavila je i sportska novinarka Fani Stipković. Ovo je njihov prvi Božić sa sinčićem, a 2023. će im u lijepom sjećanju ostati jer su, osim što im je stigao toliko priželjkivani dječačić, ove godine jedno drugome rekli "da".

Cijela obitelj bila je odijevena u Djeda Božićnjaka - roditelji su doduše samo navukli kape, dok je maleni imao crvenu majicu, kapu i hlačice s likom djedice.

Ovogodišnje blagdane proslavili su u Meksiku, gdje i žive zbog poslovnog angažmana njezinog supruga Fernanda Hierre, a tamo je rođen i njihov sinčić - 30. listopada ove godine.

"Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajemo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom", napisala je tada Fani uz prvu fotografiju sa sinom.

"Mislim da ću biti brižna majka i trudit ću se sina odgajati onako kako su mene moji roditelji - da bude neovisan i svoj i da se ne osjeća privilegirano. Želim da shvati vrijednost svake stvari koju dobije i da u životu ništa nije servirano na pladnju. Htjela bih da poštuje sve ljude i da izraste u dobru, kvalitetnu i radišnu osobu", izjavila je Fani za Gloriju u razgovoru u rujnu ove godine, a otkrila je i kako ga planira odgajati višejezično - ona će s njim pričati na hrvatskom, Fernando na španjolskom, a kasnije će ubaciti i engleski.

image

Fernando & Fani

JUDITH CASTRO

U Meksiku će živjeti dok njenom suprugu ne istekne ugovor, vjerojatno još tri godine, tim više što im je život ondje iznimno lijep. Fani je priznala da je zemlja predivna, klima savršena, a ljudi uvijek nasmijani, spremni pomoći, ne ogovaraju i u svima vide nešto dobro, a ostat će im u posebnom sjećanju jer su se tamo zaručili i vjenčali.

image

Fani Stipković i Fernando Hierro

INSTAGRAM/FANISTIPKOVIC

"Vjenčanje je bilo 13. rujna u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza, sagrađenom 1848. u središtu Guadalajare. Ceremonija je bila intimna, sa samo dvanaest uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na povijesnu jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu", otkrila je Fani Stipković za Gloriju.

image

Fernando & Fani

JUDITH CASTRO

Fernando je svoju odabranicu zaprosio u zimu 2021., ali tada su u Meksiku bili samo na odmoru, ni ne sanjajući da će godinu dana kasnije ondje živjeti. U glavni grad savezne države Jalisco stigli su krajem 2022., nakon što je Fani devet godina živjela u Madridu.

Linker
29. travanj 2024 19:03