EMMA MCINTYRE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
OBITELJ NA PRVOM MJESTU

Slavni oskarovac poručio: "Najvažniji savjet za roditelje je da uče od svoje djece"

Holivudski glumac Matthew McConaghey ove godine slavi dvanaest godina braka sa suprugom Camilom Alves s kojom podiže troje djece.

Holivudski glumac Matthew McConaghey ove godine slavi dvanaest godina braka sa suprugom Camilom Alves s kojom podiže troje djece.

Američki glumac Matthew McConaughey jedna je od najvećih holivudskih zvijezda, čija filmografija broji više od pedeset naslova, a glavna uloga Rona Woodroofa u filmu "Dobri dileri iz Dallasa" donijela mu je Oscara. Nakon tri destljeća u industriji filmske i televizijske zabave 54-godišnji Matthew McConaughey nema namjeru stati, no u njegovom fokusu trenutačno su najvažniji adolescentski problemi njegove djece koju podiže s brazilskim modelom, 41-godišnjom suprugom Camilom Alves.

Jedna od rijetkih prilika kad smo cijelu obitelj vidjeli zajedno u javnosti bila je humanitarna gala večera Mack, Jack & McConaughey u gradu Austinu u Teksasu, na koju su supružnici stigli sa sinovima 15-godišnjim Levijem i 11-godišnjim Livingstonom, te 14-godišnjom kćeri Vidom. Središnji događaj bila je aukcija osobnih predmeta slavnih za pomoć udrugama koje promiču zaštitu prava djece i mladih.

image

Supružnici Matthew McConaughey i Camila Alves

SUZANNE CORDEIRO/SHUTTERSTOCK

"Naravno da smo stigli u punom broju, jer Camila i ja svojoj djeci želimo biti primjer i pokazati im da ne odrastaju sva djeca u funckionalnim obiteljima i privilegiranim uvjetima kao oni", izjavio je glumac koji sa suprugom ove godine u lipnju slavi 12. godišnjicu braka.

Camila Alves, američka manekenka brazilskih korijena, koja je u Sjedinjene Države stigla kao ilegalna useljenica, danas je živi dokaz mogućnosti ostvarenja američkog sna. Jedan od glavnih zgoditaka na životnoj lutriji za nju je brak s Matthewom McConaugheyjem, ali sigurno nije i jedini. Bila je uspješna manekenka kad je 2006. upoznala svog budućeg supruga, a kao dizajnerica može se pohvaliti kolekcijom torbica Muxo, te digitalnim lifestyle časopisom Women of Today, čija je urednica.

image

Camila Alves na Tjednu mode u Madridu 2008.

MIQUEL BENITEZ/SHUTTERSTOCK

Supružnici su se s obitelji skrasili na šumovitom posjedu u okolici Austina, a nakon više od deset godina života u Teksasu, McConaugheyjevi i ne pomišljaju na povratak u Los Angeles.

image

Jedna od prvih zajedničkih fotografija

ALEX BERLINER/BEI/SHUTTERSTOCK

"Život je dobar, svojoj djeci omogućili smo odrastanje u anonimnosti i bez paparazza koji dežuraju pred vratima. Naša djeca druže sa svojim prijateljima i susjedima, svake nedjelje vodimo ih na misu, a koliko im to njihove školske i izvannastavne dužnosti dozvoljavaju pomažu nam u svakodnevnim kućanskim poslovima. Matthew je privatno fantastičan otac koji obožava djecu, ali im postavlja točno definirane granice, tako da jasno znaju što su njihova prava, ali i obaveze", ispričala je Camila Alves.

image

Camila Alves u šetnji s kćeri Vidom i sinom Livingstonom u New Yorku 2016.

CURTIS MEANS/ACE PICTURES/SHUTTERSTOCK

A glumac je nedavno objasnio da i on uči od svoje djece.

"Levi je izrazito empatična osoba puna obzira prema drugima, pa sam i ja zahvaljujući njegovom primjeru prestao u svakoj prilici provoditi svoju volju. Vida je po svojoj biti mirotvorka koja ne podnosi sukobe, a nisam upoznao posvećeniju i fokusiraniju osobu od Livingstona... U svakom slučaju najvažniji savjet koji mogu dati drugim roditeljima je - učite od svoje djece", kaže Matthew McConaughey.

image

Matthew McConaughey je 2014. dobio svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih

STEWART COOK/SHUTTERSTOCK STEWART COOK/SHUTTERSTOCK
Linker
29. travanj 2024 21:27