U Las Vegasu

Glumica Anita Schmidt i dramatičar Davor Špišić nakon 36 godina braka ponovno rekli ‘da‘

Par je na putovanju po Americi, a kada su stigli u Las Vegas nisu mogli odoljeti da nakon 36 godina braka ponovo ne izmjene zavjete što su i učinili pred "Elvisom Presleyjem" koji im je bio i kum i matičar, a zavjete su izmijenili u majicama s natpisom Rout 66.

Ljubav osječke glumice Anite Schmidt i Davora Špišića, poznatog dramskog pisca, prozaika i kazališnog kritičara traje 36 godina, a sada su obnovili zavjete pred - Elvis Presleyjem. Njihovo drugo vjenčanje dogodilo se ovih dana u Las Vegasu, a slavni Presley bio im je i matičar i kum.

Par je naime, na putovanju Amerikom, krenuli su od Washingtona, preko Philadelphije, New Yorka, San Diega, Los Angelesa i naravno stigli do Las Vegasa gdje su u kapelici Bliss odjeveni u majice s natpisom Rout 66, izmijenili zavjete. Uz sve uspomene s ovog velikog putovanja, vjenčanje uz Kralja rocka koji im je i zapjevao, sigurno će im biti u posebnom sjećanju.

Ovaj umjetnički par i inače voli putovati, proputovali su pola svijeta od Šri Lanke, Perua, Bolivije, Kine, Kolumbije do Izraela, Kenije, Egipta, Jordana, Kube... Oboje su strastveni gurmani i kuhari pa sa svakog putovanja doma u Osijek nose začine, a s ovoga će još jednu potvrdu da su se zakleli na vječnu ljubav. A jednom je glumica otkrila kako je krenula njihova veza. Naime, tada mladi kazališni kritičar nije baš pohvalio njezinu glumu u jednoj predstavi pa se Anita s njim odlučila obračunati.

“Bio je mlad i nadobudan pa kada sam ga pitala što je mislio reći tom kritikom, odmah se krenuo pravdati, a kako bi se iskupio, pozvao me na kavu i donio veliki buket žutih ruža. Čim sam ga ugledala, osjećala sam da smo nekako povezani i iz prošlog života. Stvarno smo dosta kompatibilni i nikada nam nije dosadno‘‘, kazala je jednom glumica o početku veze sa svojim suprugom i u šali dodala kako ima sreću što je on dramatičar koji puno piše za njezino matično kazalište HNK jer tako ona do uloga dolazi prilično lagano - preko kreveta.

Linker
25. travanj 2024 12:56