Mandatory Credit: Photo by Broadimage/Shutterstock (14003652bb)
Gal Gadot
‘Barbie‘ film premiere, Los Angeles, California, USA - 09 Jul 2023

 BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
ČETVRTO DIJETE

Glumica Gal Gadot iznenadila mnoge: "Dobro došla u našu kuću djevojčica"

Slavna glumica na društvenim mrežama je objavila kako su ona i suprug Jaron Varsano dobili četvrtu kćer. Mnogi njezini fanovi nisu ni znali da je trudna.

Slavna glumica, Gal Gadot i njezin suprug, dobili su još jedno dijete. Izraelska glumica koja je na filmskom platnu utjelovila superjunakinju, Wonder Woman, na društvenim mrežama je otkrila kako je rodila još jednu djevojčicu. Objavila je fotografiju iz bolnice na kojoj drži kći u naručju.

"Moja prekrasna djevojčica. Dobro došla. Trudnoća nije bila lagana, ali smo izdržale. Unijela si toliko svjetla u naše živote, baš kao što ti i ime govori", uz objavu je napisala slavna glumica i dodala kako se malena zove Ori, što na hebrejskom znači "moje svjetlo".

"Naša su srca puna zahvalnosti. Dobro došla u kuću djevojaka. I tata je prilično cool", dodala je ponosna mama. Gal i Jaron Varsano, s kojim je u braku od 2008 godine već imaju tri kćeri, 12-godišnju Almu, 6-godišnju Mayu te dvogodišnju Daniellu.

Njezin suprug također je podijelio objavu i dodao: "Hvala mojoj prekrasnoj, snažnoj lavici...".

Zvijezda filma "Red Notice", trudnoću je držala daleko od očiju javnosti. Njezino posljednje javno pojavljivanje bilo je lani u srpnju na premijeri filma "Barbie", a tada je strateški prekrila trbuh zanimljivom kreacijom. Mnogi nisu ni znali da je trudna, što su pokazali i u komentarima pod objavom.

image

Na premijeri filma "Barbie" u srpnju 2023. godine

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Pa kada je bila trudna? Nisam imala pojma", jedan je od najčešćih komentara fanova. I mnoge poznate zvijezde nisu propustile priliku čestitati glumici na proširenju obitelji. Gal se javila zvijezde serije "Emily in Paris", Lily Collins, baš kao i Vin Diesel i glumac Aaron Paul, kojeg mnogi pamte po ulozi u hit seriji "Breaking Bad".

Linker
07. ožujak 2024 09:55