Mandatory Credit: Photo by Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock (13745959eo)
American businessman, co-founder and CEO of Snap Inc. Evan Spiegel and wife/Australian model and businesswoman Miranda Kerr arrive at the G‘Day USA Arts Gala 2023 held at the Skirball Cultural Center on January 28, 2023 in Los Angeles, California, United States.
G‘Day USA Arts Gala 2023, Skirball Cultural Center, Los Angeles, California, United States - 28 Jan 2023

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
četvrti sin

Miranda Kerr i njezin suprug Evan Spiegel ponosno objavili sretnu vijest

Bivša manenka i vlasnik Snapchata s fanovima su podijelili sreću zbog dolaska prinove. Miranda je otkrila kako je rodila četvrto dijete, ali i koje ime su odabrali za svog sina.

Bivša manekenka, danas uspješna poslovna žena, Miranda Kerr na društvenoj mreži koja je u vlasništvu njezina supruga, Evana Spiegela objavila kako je rodila sinčića.

"Presretni smo zbog dolaska ‘naše male zrake sunca‘, Pierrea Kerra Spiegela", napisala je na Miranda Kerr na Snapchatu, a poslije je sretnu vijest podijelila i sa svojih 14.5 milijuna pratitelja na Instagramu. "Ne možemo biti uzbuđeniji što možemo poželjeti dobrodošlicu četvrtom sinu u našu obitelj. Osjećam se doista blagoslovljeno", napisala je Miranda uz fotografiju na kojoj je bilo cvijeće, dječje čarapice i dekica s izvezenim imenom Pierre.

Pretpostavlja se kako je dječak na svijet stigao još 18. veljače, no sretni par je tek sada podijelio vijesti, kako doznaje Daily mail. Također, nagađa se kako su ime Pierre odabrali kako svojevrsnu posvetu Mirandinom djedu Peteru, koji je preminuo 2021. godine. Četrdesetogodišnjoj Mirandi ovo je četvrto dijete, odnosno treće zajedničko sa suprugom Evanom.

Bivša Victorijina anđelica i vlasnik Snapchata, još u kolovozu lani otkrili su kako im stiže još jedno dijete. Miranda s bivšim suprugom glumcem Orlandom Bloomom ima 13-godišnjeg sina Flynna. Nakon rastave od Orlanda 2013. godine, Kerr se zaljubila u sedam godina mlađeg Spiegela za kojeg se i udala 2017. godine. Ubrzo su dobili još dva sina, Harta koji je rođen 2018. i Mylesa koji danas ima četiri godine.

"Sva moja tri dječaka imaju potpuno različite karaktere i svaki je poseban na svoj način, no prije svega su empatični prema drugima", rekla je lani za magazin People bivša manekenka.

Linker
01. travanj 2024 22:16