četvrto dijete

Hilary Duff je na poseban način otkrila kako je ponovno trudna

‘‘Toliko o tihim noćima‘‘, našalila se glumica objavivši obiteljsku fotografiju na kojoj drži ruku na već vidljivom trudničkom trbuhu.

Američka pjevačica i glumica Hilary Duff čeka četvrto dijete. Naime, 36-godišnjakinja je na društvenim mrežama objavila da sa svojim suprugom Matthewom Komom čeka prinovu. Otkrila je to obiteljskom božićnom čestitkom na kojoj su ona, suprug i troje djece, 11-godišnji sin Luca te dvije kćeri petogodišnja Banks Violet i dvogodišnja Mae James Bair.

‘‘Toliko o tihim noćima, iznenađenje!‘‘, našalila se uz preslatku fotografiju na kojoj drži ruku na svome trbuhu.

Osim nje, na svome je Instagram profilu lijepu vijest objavio i Koma, podijelivši istu fotografiju. Inače, pjevačica je u braku dobila dvije kćeri, dok je starijeg sina dobila s bivšim suprugom Mikeom Comriem od kojeg se rastala nakon tri godine braka.

Pjevačica je lani osvanula na naslovnici časopisa Women‘s Health u kojem je pozirala potpuno gola. Bila je to prilika da otkrije i dotad nepoznate detalje o svome životu, uključujući i o problemima koje je imala s prehranom. Problemi su se javili kad je imala samo 17 godina i bila je, kako je rekla, ‘‘opsjednuta svime što bi stavila u usta‘‘.

‘‘To je bilo grozno. No sada razmišljam drugačije i imam više poštovanja prema svom tijelu. Odvelo me gdje god sam trebala te mi pomoglo stvoriti obitelj. Zato sam ponosna na njega. Ponosna sam što sam rodila troje djece. Sada sam pomirena s promjenama koje je moje tijelo prošlo‘‘, otkrila je tom prilikom.

Linker
12. travanj 2024 20:18