Stiže prinova

Zvijezda serije "Glee" objavila sretne vijesti! Nakon brojnih problema očekuje drugo dijete

Prije dvije godine otvoreno je progovorila kako je zbog policističkih jajnika jedva zatrudnjela i na svijet donijela danas trogodišnjeg sinčića Evera, a želja za drugom bebom tek joj se sada ostvarila.

‘‘Mama, tata i Ever su presretni‘‘, napisala je glumica i pjevačica Lea Michele i uz fotografiju trudničkog trbuščića objavila da čeka drugo dijete. Lea je od 2019. u braku sa Zandyjem Reichom, direktorom modne kompanije AYR i imaju trogodišnjeg sinčića kojeg su nazvali Ever Leo. Glumica, najpoznatija je po dugogodišnjoj ulozi u TV seriji ‘‘Glee‘‘ gdje je upoznala i svoju prvu veliku ljubav, kanadskog glumca Coryja Monteitha, koji je preminuo 2013. od predoziranja.

Glumici je trebalo vremena da se oporavi od šoka, a utjehu i novu ljubav pronašla je u današnjem suprugu, uspješnom biznismenu.

On joj je vratio emotivnu sigurnost i uz njega je po prvi put počela razmišljati o djeci. A prva trudnoća bila joj je sve samo ne lagana. Iako je otvoreno govorila kako se nada da će joj se dogoditi i drugo dijete, otvoreno je govorila kroz što je sve prolazila u prvoj trudnoći.

image

Glumica i suprug Zandy Reich

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA
image

Lea Michele sa sinčićem Everom

ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

‘‘Naš put dolaska Ever na ovaj svijet nije bio lak. Zbog policističkih jajnika jako sam krvarila i morala sam nekoliko puta spašavati trudnoću‘, ispričala je u razgovoru s Katherine Schwarzenegger uživo na društvenim mrežama 2022. i tada je otkrila kako ponovo pokušava zatrudnjeti, ali joj ne uspijeva. Tada je izjavila da je sve u Božjim rukama i da joj možda nije suđena druga beba. No očito joj se želja ostvarila i čini se da joj druga trudnoća prolazi mirnije od one prve.

Linker
04. travanj 2024 17:49