PROFIMEDIA
Ne vole se više

Hoće li i njemu posvetiti pjesmu? Nakon šest godina došao je kraj vezi kantautorice i glumca:

Do prekida je došlo još prije nekoliko tjedana i među njima nema zle krvi, veza je jednostavno stigla do kraja, rekao je upućeni izvor.

Do prekida je došlo još prije nekoliko tjedana i među njima nema zle krvi, veza je jednostavno stigla do kraja, rekao je upućeni izvor.

Nakon više od šest godina veze završila je ljubavna priča američke glazbene zvijezde Taylor Swift i britanskog glumca Joea Alwyna. Jedna od najuspješnijih kantautorica današnjice i glumac kojeg smo gledali u filmovima kao što su „Razgovori s prijateljima” i „Dugo poluvrijeme Billyja Lynna” prekinuli su bez puno drame. Sve se dogodilo još prije nekoliko tjedana i među njima nema zle krvi. „Veza je jednostavno došla do kraja”, rekao je upućeni izvor za Page Six.

image

Taylor Swift i Joe Alwyn

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Taylor je upravo na svojoj velikoj turneji „Eras Tour”, a publika je primijetila da Alwyn nije s njom. No, prijatelj para rekao je nedavno kako „Joe putuje s Taylor kad god je to moguće, odlično im je zajedno i on snažno podržava njenu karijeru”. Time su se glasine malo smirile, ali sada se ipak pokazalo da je vezi došao kraj.

image

Taylor Swift i Joe Alwyn zajedeno su bili oko šest godina

BLITZ PICTURES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ranije se nekoliko puta spekuliralo da su se 33-godišnja Taylor i godinu dana mlađi Joe zaručili, pa su obožavatelji još 2020. prsten na njenoj ruci doživjeli kao zaručnički. Nagađalo se i da su se možda potajno vjenčali, ali to je bilo demantirano. Alwyn je pak jednom izjavio da ne bi otkrio status njihove veze ni kad bi zaprosio Taylor, ni kad je ne bi zaprosio.

Par se upoznao 2016. na Met Gali, a javnost je za vezu doznala iduće godine. Fanovi su tada počeli nagađati koja se njena pjesma odnosi na glumca, budući da je poznato kako Taylor svoja ljubavna iskustva, dobra i loša, pretače u pjesme. Opjevala je više svojih bivših ljubavnih partnera, a među njima su glazbenici Harry Styles, Joe Jonas, Calvin Harris i John Mayer te glumci Jake Gyllenhaal i Tom Hiddleston.

Linker
28. travanj 2024 01:51