valentino haljina

Hrabro izdanje Florence Pugh ostalo u sjeni izbjegavanja Olivije Wilde i Harryja Stylesa

Od trenutka kada zvijezde izađu iz aviona do dolaska brodom na Vwenecijanski filmski festival, slavne osobe uvijek donesu dašak glamura.

Britanska glumica Florence Pugh pojavila se na premijeri filma ‘Don‘t worry darling‘ u Italiji. Dugo očekivana premijera održana je u ponedjeljak navečer na Venecijanskom filmskom festivalu. Gospođica Flo samouvjereno je pozirala u svjetlucavoj kreaciji s balon rukavima, dok se ispod nazirao crni grudnjak i dječačke kratke hlače visokog struka.

image

Florence Pugh na premijeri "Don‘t Worry Darling"

KAZUKO WAKAYAMA/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Naime, 26-godišnjakinja je dijelila crveni tepih s američkom glumicom Olivijom Wilde, koja je je režirala Don‘t Worry Darling, te glazbenik Harry Styles i to usred medijskih glasina o svađi između njih dvije.

image

Nick Kroll, Florence Pugh, Chris Pine, Olivia Wilde, Sydney Chandler, Harry Styles and Gemma Chan

KAZUKO WAKAYAMA/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Nakon što je srdačno pozdravila kolege Chrisa Pinea i Gemmu Chan, glumica se držala na neugodnoj udaljenosti od Harryja i Olivije dok je šetala crvenim tepihom. S druge strane, producentica filma, Olivia Wilde odisala je glamurom u jarko žutoj haljini s dubokim dekolteom.

image

Olivia Wilde na Vencijanskom festivalu

KAZUKO WAKAYAMA/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Olivijina haljina sa širokim šlepom i rukavima s resama nije mogla proći neprimijećeno, dok je remen ukrašen draguljima naglašavao njen vitki struk. Teško možemo reći koja je od zvijezda više blistala, međutim obje su se potrudile izgledati besprijekorno.

image

Florence Pugh

IMAGESPACE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Podsjetimo, Pugh je 2019. godine uvrštena na godišnji popis 30 Under 30 magazina Forbes, koji navodi 30 najutjecajnijih ljudi u Europi mlađih od 30 godina. Osim toga, Časopis Time ju je 2021. stavio u kategoriju umjetnika na svom popisu 100 Next, koji ističe zvijezde u usponu i lidere u usponu.

Od 2019. do 2022. Pugh je bila u vezi s američkim glumcem i redateljem Zachom Braffom. Njih su se dvoje upoznali dok su zajedno radili na kratkom filmu In the Time It Takes to Get There, koji je Braff režirao. Po svemu sudeći najbolje vrijeme prekrasne Pugh tek dolazi, a o njenim uspjesima ćemo izgleda tek čuti.

Linker
17. travanj 2024 17:14