Urnebesne face

Ono kad te cura zaposli na filmu: Harry Styles očito jako iritira svog ‘kolegu‘ glumca

Redateljica filma ‘Don‘t Worry Darling‘ Olivia Wilde glavnu ulogu dala je svom dečku, a nakon turbulentnog snimanja, cijela se ekipa ponovno okupila na venecijanskoj mostri.

I dok je cijeli svijet zaluđen Harryjem Stylesom, nakon predstavljanja filma njegove djevojke na Filmskom festivalu u Veneciji, i mi i ostatak svijeta prilično smo sigurni da postoji jedna osoba kojoj jako ide na živce. Njegov filmski kolega, glumac Chris Pine, nije se ni mogao, a očito ni htio suzdržati od ekspresija lica koje su odale što misli o mladoj pop zvijezdi.

Film koji je režirala Olivia Wilde "Don‘t Worry Darling" do sada se spominjao u kontekstu svađe nje i glavne glumice Florence Pugh, no venecijanska konferencija za novinare otkrila je da je iza kamera očito bilo još "ratnih frontova".

Chris Pine je sudjelovao na predstavljanju filma novinarima, tijekom kojeg se vidno ‘odvajao‘ od cijele te muke. Vjerojatno je najviralniji bio isječak s konferencije, onaj s Pineovom reakcijom na bizarnu izjavu novopečenog glumca Harryja Stylesa.

"Znate što mi je najdraže u filmu? To što je osjećaj kao u filmu. Osjećaj je stvaran, kao da idete u kino dvoranu gledati film koji već znate... To je razlog zašto idete nešto gledati na velikom ekranu", kazao je Styles tijekom konferencije.

Dok je 28-godišnji pjevač objašnjavao svoje osjećaje o glumi u filmu, 42-godišnji glumac koji je sjedio kraj njega s urnebesnim izrazom lica dao je sve od sebe da ne zakoluta očima.

image

Ekipa filma ‘Don‘t Worry Darling‘

KAZUKO WAKAYAMA/KCS PRESSE/PROFIMEDIA
image

Film su predstavili u Veneciji

KAZUKO WAKAYAMA/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Video je podijelila korisnica Twittera imena Romansgerri uz komentar "Gotovo da možeš vidjeti uzvike koji se love u njegovom grlu". A video je inspirirao i brojne druge korisnike te društvene mreže da opišu što oni misle o situaciji.

"Pojaviš se zajedno s ostatkom ekipe, mrzite jedni druge, a zapeo si na pressici s čovjekom koji je očito tek shvatio što je to gluma? Wow".

Video je postao viralan podijeljen je preko 20 tisuća puta i ima gotovo 170 tisuća ‘likeova‘. A među komentatorima našao se i jedan ‘stručnjak‘ za Chrisa Pinea‘. "Tvrdokorni sam fan Chrisa Pinea već gotovo 20 godina tako da se shvaćam poput stručnjaka, i pouzdano mogu reći da ovdje preispituje sve svoje životne izbore... doslovno se odvaja od svoje okoline".

Linker
23. travanj 2024 20:27