olivia wilde

Cijeli svijet je vidio što joj je bivši priredio: ‘To je gadost, s razlogom sam ga ostavila‘

Američka glumica i redateljica Olivia Wilde o šokantom potezu oca svoje djece.

Nitko nije imun na tuđe uspjehe i sreću, pogotovo kad je riječ o bivšim partnerima s kojima smo u vremenu zajedničke sreće dijelili sve, pa i odgoj djece.

A u osveti kojom im se naknadno želi zagorčati život i novopronađena sreća sve je, čini se, dopušteno. Upravo je to bio slučaj američke glumice i redateljice Olivije Wilde, jedne od najljepših žena u Hollywoodu, kojoj je poziv za sudsko ročište vezano uz skrbništvo nad dvoje djece koje je dobila u vezi s kolegom Jasonom Sudeikisom uručen na javnom mjestu, dok je na pozornici pred svojim obožavateljima predstavljala novi film.

image

Olivia Wilde i Jason Sudeikis na dodjeli nagrada Critics‘ Choice Awards u Santa Monici 2020.

HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK

A sada je prvi puta javno prokomentirala događaj koji je protumačila kao maliciozan pokušaj osobnog napada i javnog poniženja u trenutku dok je bila - najranjivija.

"Nevjerojatno je to što se dogodilo i za takav način uručenja poziva za sudsko ročište vezano uz skrbništvo nad našom djecom nije bilo nikakve potrebe. Svi znaju gdje živim i gdje stanujem, a takvi se pozivi uobičajeno dostavljaju poštom. No, meni je taj papir uručen osobno na javnom mjestu dok sam radila svoj posao pred publikom i predstavnicima medija. To jasno pokazuje da su Jasonove isključive namjere bile da me ponizi i izbaci iz ravnoteže, što doživljavam kao prijetnju", izjavila je Olivia Wilde opisujući događaj koji se dogodio na predstavljanju trilera ‘Don‘t Worry Darling‘ na konvenciji CinemaCona u Las Vegasu.

Na snimci događaja zabilježen je njezin šok kad joj je na pozornici uručena žuta kuverta sa sudskim pozivom nakon čega je nastavila govoriti kao da se ništa nije dogodilo.

image

S Jasonom Sudeikisom i djecom na maršu za prava žena u Los Angelesu 2018.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Skupila sam svu svoju unutarnju snagu da ostanem pribrana, ali se pitam kako se to moglo dogoditi. Na bilo kojem drugom radnom mjestu to bi se shvatilo kao napad i bespotrebno uznemiravanje i uvjerena sam da se to nije smjelo dogoditi. Pitam se i kako je moglo do toga doći s obzirom na sustav osiguranja u dvorani, što jasno pokazuje da je ta akcija bila dobro promišljena i organizirana, što je uistinu zastrašujuće", izjavila je Wilde i dodala da su svi sudionici događaja, pa i publika, morali proći nekoliko sigurnosnih zaštitnih razina uz obavezno predočenje negativnog testa na covid.

image

S kćerkicom Daisy Josephine i sinom Otisom na košarkaškoj utakmici u Los Angelesu preklani

JOHN PHOTOGRAPHY/SHUTTERSTOCK

Olivia Wilde i Jason Sudeikis u vezi su bili devet godina 2011. do 2020., a imaju 8-godišnjeg sina Otisa Sudeikisa, te 6-godišnju kćerkicu Daisy Josephine o čijem skrbništvu se sada spore.

Glumica i redateljica je trenutačno u vezi s glumcem i pjevačem Harryjem Stylesom kojeg je upoznala na setu filma ‘Don‘t Worry Darling‘, čija je zvijezda i redateljica.

Uoči svjetske premijere filma koja je zakazana 23. rujna osvrnula se i na važna pitanja obezvređivanja rada cijele ekipe, te dobrobiti svoje djece, koja će se jednog dana morati nositi s posljedicama poteza odvjetnika svoga oca.

image

Sudski poziv za ročište dostavljen joj je na pozornicu

STEWART COOK/SHUTTERSTOCK

"Strašno je što je ta gadost odvratila pažnju od sjajnih profesionalaca koji su uložili mnogo truda, kreacije i novca u film kojim se svi ponosimo. Taj pokušaj sabotaže kao glumica i redateljica smatram zlim i opakim, a kao majka se pitam i kakva je moguća dobrobit naše djece od svega. No, mene nije lako omesti, a nakon svega me tješi da sada svi mogu vidjeti kako sam imala valjane i čvrste razloge za prekid s bivšim", zaključila je.

Linker
25. travanj 2024 07:21