Rasplamsao očekivanja!

Uskoro izlazi novi film Harryja Stylesa kojega ćemo po prvi puta gledati u jako vrućim scenama

Glumica i redateljica Olivia Wilde za glavnu ulogu u svome novom ostvarenju angažirala je svog dečka, a čini se kako ćemo ga sada imati prilike u neponovljivom izdanju.

Rijetke su obožavateljice Harryja Stylesa ostale ravnodušne nakon što je pristigao teaser za film Don't Worry Darling, u kojem glazbenik tumači glavnu ulogu. Naime, uskoro u kina stiže film u režiji Harryjeve djevojke Olivije Wild, a u teaseru imamo priliku vidjeti omiljenog pjevača u strastvenoj sceni s glumačkom partnericom Florence Pugh.

U filmu će, osim Harryja i Florence, zaigrati i Olivia koju je Harry upoznao u listopadu 2020., također na filmskom setu.

image

Čini se kako će ovakvih trenutaka u filmu biti pregršt.

NEW LINE CINEMA/FERRARI/PROFIMEDIA

Obožavateljice su se u komentarima uzbuđeno osvrnule i na romantičnu scenu zagrljaja Harryja i Florence, a čini se kako će takvih trenutaka u filmu biti pregršt.

Iako Harryja vežemo uz glazbene hitove koje stvara posljednjih deset godina, pjevač je zaigrao u dva filmska ostvarenja, među kojima je i nagrađivani film Christophera Nolana, Dunkirk.

image

Rijetke su obožavateljice Harryja Stylesa ostale ravnodušne nakon što je pristigao teaser za film Don't Worry Darling.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Harry Styles potpuno iskreno: ‘Osjećao sam se krivo zbog svoje seksualnosti‘

Osim Olivije, Harryja, i Florenceu, u filmu bi se trebao pojaviti i Chris Pine. Film Don't Worry Darling smješten je u utopijsko predgrađe zvano Victory, čiji stanovnici kriju mračne tajne. Jack, kojega tumači Styles, u sretnom je braku s Alice, a onda počinje otkrivati istinu o mjestu u kojem žive...

O čemu se zapravo radi, doznat ćemo krajem rujna ove godine, kada bi film trebao pristići u kina.

Linker
19. travanj 2024 14:24