EMA LUKETIN

Hrvatska influencerica nakon prekida četverogodišnje veze ljubi srpskog fotografa

O vezi zagrebačke influencerice i njezinog beogradskog kolege Dušana Petrovićka šuškalo se već mjesecima, a sada su po prvi puta podijeli zajedničke fotografije i tako potvrdili romansu.

Popularni influenceri Ema Luketin i Janko Janić u travnju su prekinuli četverogodišnju vezu, a ubrzo nakon počela su šuškanja da Ema ponovno ljubi. Povezivali su je s poznatim beogradskim influencerom i fotografom Dušanom Petrovićem, s kojim se družila na putovanju u Egipat, nakon kojeg je uslijedio prekid s Jankom.

Ema i Dušan sada su napokon odlučili prekinuti šutnju te su na društvenim mrežama potvrdili da su zajedno. Dušan je na svom profilu objavu crno-bijelu fotku na kojoj ljubi nasmiješenu Emu u obraz.

"Uljepšala si sve", napisao je u opisu fotografije, a oduševljeni komentari samo su se nizali.

"A skupa ste najljepši", poručila im je influencerica Ella Dvornik.

Ema je na svom profilu podijelila fotografiju na kojoj šeta zagrljena s Dušanom i također raznježila svoje pratitelje. "Kad će svadba?", "Znala sam", "Napokon", "Bilo je očito", "Super ste oboje", pisali su im u komentarima.

Inače, Emu na Instagramu prati više od 212 tisuća pratitelja, a s bivšim dečkom Jankom otvorila je i salon ljepote u Zagrebu. Nakon dvije godine veze počeli su živjeti zajedno, često su putovali i s pratiteljima dijelili zajedničke trenutke. Vijest o njihovom prekidu Janko je podijelio na svom Instagram profilu i istaknuo kako su ostali u dobrim odnosima.

"Nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavijestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo skupa. Život je kakav je i vrijeme je da oboje radimo na sebi, odrasli smo zajedno i prošli sve početne stvari u životu zajedno", napisao je Janko u travnju. Za Emu je imao samo riječi hvale:

"Želim svima iskreno iz dubine duše reći da je Ema najdivnije stvorenje i najbrižnija osoba, osoba koja zaslužuje sve na ovom svijetu i osoba kojoj želim sve, ali sve najbolje u životu. Ema je osoba koja nijedne sekunde u ove četiri godine nije pokazala lošu namjeru niti se vodila nekom drugom emocijom osim čiste ljubavi", istaknuo je.

Linker
29. ožujak 2024 21:27