raquel i rakitić

 INSTAGRAM
Prava ljubav

Ivan Rakitić i Raquel romantičnom večerom proslavili godišnjicu: "12 godina od prvog poljupca."

Raquel raznježila obožavatelje objavom na Instagramu kojom je suprugu poručila: "Volim te živote moj."

Raquel raznježila obožavatelje objavom na Instagramu kojom je suprugu poručila: "Volim te živote moj."

Nogometaš i bivši reprezentativac Ivan Rakitić sa suprugom je proslavio 12 godina ljubavi. Naime, tada su se prvi puta poljubili, a za njih važan datum proslavili su romantičnom večerom kojom se Raquel pohvalila na Instagramu te pratećom porukom raznježila obožavatelje. "Prošlo je 12 godina od prvog poljupca koji nas je ujedinio zauvijek. Volim te živote moj. Sretna godišnjica" napisala je Raquel. U komentarima su se nizale čestitke uz lijepe želje i komentari na to koliko su Ivan i Raquel prekrasan par.

A koliko se uistinu vole pokazao je i Raketa ovog proljeća kad je romantičnom gestom iznenadio suprugu i razgalio srca obožavatelja. Ispod fotografije na kojoj je pozirao s velikim buketima cvijeća od kojih je jedan ispisivao brojku 10 supruzi je napisao: "Nakon toliko godina zajedno, stvarnost nadilazi i pobjeđuje sve moje snove! Ti si nešto najbolje što mi se ikada dogodilo, sretnih ti 10 godina braka."

Njihova je romantična priča počela prije 12 godina u Sevilli kad je Rakitić potpisao svoj prvi ugovor za tamošnji klub, a Raquel radila kao konobarica u jednom hotelu te mu odmah zapela za oko. "Bilo je to 2011., tada sam bio 21-godišnjak. U Andaluziju smo stigli vrlo kasno, oko deset navečer. Sutradan ujutro sam trebao potpisati ugovor, a sa mnom je bio moj brat. Večerali smo s ljudima iz kluba, a kako sam bio nervozan, znao sam da neću moći odmah zaspati pa sam zamolio brata da odemo na jedno piće. To mi je promijenilo život. Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim ‘bok‘ jer nisam znao ni riječ španjolskog, ali sam bratu rekao da ću oženiti u ženu", opisao je Rakitić njihov sudbonosni susret. Dvije godine poslije to je i učinio, a u braku su dobili dvije kćeri Altheu i Adaru.

Linker
26. travanj 2024 00:38