Vremeplov

‘Jamie u Parizu‘: Omiljeni chef izvukao svoju staru fotku i šali se na račun svog izgleda

Kuhar je izvukao staru fotografiju iz albuma, koja je snimljena u Parizu, a usput je prokomentirao svoj osebujni stil s početka tisućljeća.

Jedan od omiljenih chefova ne samo u Engleskoj, nego i u svijetu, definitivno je Jamie Oliver. Otkako se pojavio u javnosti pod nadimkom "goli kuhar", ne prestaje razveseljavati svoju publiku šalama i entuzijastičnim uputama o pripremi hrane. Od 1999. godine, kada je krenula njegova prva emisija na BBC-ju, do danas mnogo se promijenilo u njegovom životu. Sada je otac petero djece koju je dobio sa svojom voljenom Jools, a cijela njihova familija sudjeluje u izradi jela i novih emisija. Isto tako svojim gledateljima Jamie daje savjete kako djeci "podvaliti" neku zdravu hranu, ili kako ih uposliti u izradi obroka.

Kad je bio mlad Oliver je više putovao, a baš jednog takvog putovanja prisjetio se arhivskom fotografijom. Šaljivo je prokomentirao svoj modni odabir, pogotovo kolica na kotačiće koja su popularna i na našim prostorima kod umirovljeničke generacije. "Jamie u Parizu prije 20 godina. Modni vizionar bez imalo truda. Vrlo napredna igra s kolicima. Uvijek skroman", opisao je popularni chef svoju fotografiju iz mladosti. "Sjećate se tih dana kad se nosio traper na traper" dodao je u komentaru. Na to su mu pratitelji odgovorili da je dupli denim ponovo u trendu.

Jamie je u to vrijeme već imao jednu kći, najstarija Poppy rođena je 2002., a druga kći već je bila na putu. Jamie je cijeli život proveo sa svojom srednjoškolskom ljubavi Juliette, koju od milja zove Jooles. Na društvenim mrežama prisjetio se posebnog trenutka, kada im je prije 21 godinu stigla najstarija kći.

"Poppy ima 21 danas, woooho! Koji si ti bila dar i još uvijek jesi. Nevjerojatno je kako je vrijeme prošlo. Rodila si se u ludu obitelj koja te jako voli. Sretan rođendan", napisao je Jamie uz kompilaciju snimki koje su se u to doba vrtjele po britanskim medijima.

Linker
25. travanj 2024 02:38