i danas žali

Jasmin Stavros o najvećoj grešci u životu: ‘Sinovi mi nisu imali oca. Još mi zamjeraju‘

Poznati domaći glazbenik smatra da nikad nije kasno "da se promijeniš, da postaneš pravi otac".

Jasmin Stavros progovorio je o teškom životnom periodu, kada je u svom rasporedu imao 120 koncerata godišnje te nije imao dovoljno vremena za svoju obitelj.

"To je užasno velika brojka i tu se poremeti bioritam, sve se poremeti, ja sam čak jedno vrijeme morao piti tablete za spavanje kad bih došao s puta da bih se naspavao za sutradan. Obavezno tableta za spavanje i onda sam se bio navukao na te tablete za spavanje", požalio se tijekom razgovora za IN Magazin.

"Kad bi se vratilo vrijeme unatrag, više se nikad to ne bih ponovio. Propustio sam rast svoje djece, bio sam s njima kad su bili mali, ja sam ih jako slabo i viđao, došao bih doma umoran. Jako puno sam radio, mislio sam da je to najvažnije - zaraditi puno novaca da im omogućim dobar i lagodan život i sad sam shvatio da je to isprazno, ta trka za novcem, to je tako isprazno", dodao je.

Takav životni tempo najviše se odrazio na odnosu s djecom.

image

Njegov životni tempo najviše se odrazio na odnosu s djecom

IVAN POSAVEC/GLORIA CROPIX

"Sinovi mi nisu imali oca, imali su samo majku tako da se mi nismo ni poznavali, tek se sad zadnjih godina upoznavamo, sad smo već kao prijatelji, ali eto bolje i tako nego nikako. To mi je bila najveća greška u životu", naglasio je.

Smatra da nikad nije kasno "da se promijeniš, da postaneš pravi otac".

"Nisam bio pravi otac. Još se moram truditi da steknem njihovo povjerenje, da mi oni povjeruju da sam se promijenio, tek sam negdje na pola puta", rekao je i dodao da mu sinovi i danas zamjeraju.

image

Stavros žali što je propustio odrastanje svoje djece

IVAN POSAVEC/GLORIA CROPIX

"Ja sam ljeti stacioniran na Korčuli i kad imam nastup, onda me uvijek pita stariji sin, on tamo živi već jedno trti godine, je l‘ tebi treba da ti ideš na tu gažu, ja govorim pa i treba i ne treba. Idem malo radi sebe, radi publike, da se pomaknem, da ostanem u formi. Onda mi kaže daj čovječe ostavi se tog pjevanja, malo si se napjeva u životu. U biti ne treba jer ako sam trebao nešto steći u životu, stekao sam, ako nisam, kad ću više steći, ali drži me to‘‘, zaključio je.

Linker
15. travanj 2024 01:59