potpuno iskreno

Jeleni Perčin nakon priznanja o razvodu nije pao kamen sa srca: ‘Neka kamenja ostaju zauvijek‘

"Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj obitelji, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu", rekla je.

Jelena Perčin domaćoj je publici dobro poznata. Proslavila ju je uloga Ane Fijan u prvoj hrvatskoj sapunici “Zabranjena ljubav”, koja se na RTL-u emitirala od 2004. do 2008., a gledali smo je i u serijama “Dobre namjere”, “Hitna 94”, “Najbolje godine”, “Zora dubrovačka”, “Kud puklo da puklo" te nebrojenim kazališnim ulogama.

Posljednjih tjedana gledatelji je gledaju u showu HRT-a "Ples sa zvijezdama".

image

Jelena Perčin i Bojan Jambrošić

DARIO NJAVRO ZA HRT

"Poziv sam dobila čini mi se u siječnju i malo sam razmatrala ponudu jer nisam pjevačica i nemam baš ni pjevačkog iskustva, ali na kraju je prevladala znatiželja i pristala sam", rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Ona sama voli različite vrste glazbe, a neki od pjevača koji su konstantni na njezinoj playlisti su Nick Cave, David Bowie, Etta James i Nina Simone.

"Kako bih ocijenila svoje pjevanje? Uh, ne znam, neka to profesionalci učine. Sigurno nisam vrhunska pjevačica, nemam ni te pretenzije, a ovo sve doživljavam kao show, ne kao natjecanje u pjevanju. Jer za natjecanje nemam kvalifikacije, tako da sam u ‘Zvijezde pjevaju‘ došla s ponešto radosti, treme i znatiželje", priznaje.

image
NEJA MARKICEVIC CROPIX

Početkom godine ekskluzivno za Gloriju priznala je da se razvodi od kolege Momčila Otaševića.

"Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj obitelji, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu", rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Kako kaže, nakon priznanja o razvodu nije joj pao kamen sa srca. Međutim, nije tako.

"Nije. Neka kamenja ostaju zauvijek", rekla je.

Linker
21. travanj 2024 13:48