Mandatory Credit: Photo by James Gourley/Shutterstock (9066369fv)
Channing Tatum and Jenna Dewan
‘Kingsman: The Golden Circle‘ world film premiere, London, UK - 18 Sep 2017

 JAMES GOURLEY/SHUTTERSTOCK JAMES GOURLEY/SHUTTERSTOCK
Za sve je kriv striper Mike

Jenna Dewan i Channing Tatum ni šest godina nakon rastave ne mogu se dogovoriti oko podjele imovine

Par je još uvijek službeno u braku, jer glumica tuži supruga oko novca koje je zaradio na filmovima ‘‘Magic Mike‘‘ tvrdeći da je najveći dio zarade sakrio, a on to oštro opovrgava.

Iako nisu zajedno još od 2017. godine Jenna Dewan i Channing Tatum nisu sudski uspjeli okončati brak. Kamen spoticanja je zarada od filmske uspješnice ‘‘Magic Mike‘‘ iz 2012. u kojem je Channing Tatum glumio i kojeg je koproducirao kao i u nastavcima koji su izašli 2015. i 2023. Osim toga sporna je spin-off serija te live show ‘‘Magic Mike‘‘ koji je postavljen u Las Vegasu.

image

Na premijeri filma ‘Kingsman: Zlatni krug‘ 2017. u Londonu, nekoliko mjeseci prije nego što su se rastali

JAMES GOURLEY/SHUTTERSTOCK

Jenna Dewan, naime, tvrdi kako je njezin još uvijek službeni suprug, raznim malverzacijama umanjio i sakrio nemalu zaradu čija bi polovica po zakonu trebala pripasti njoj. Njezini odvjetnici traže da se oko zarade na ‘‘Magic Mike‘‘ projektima pokrene novo, zasebno suđenje kako bi dokazali da je glumac s partnerima stvorio složenu mrežu raznih društava i kompanija kako bi razvodnio i prikrio stvarnu zaradu, koju nije dobio samo kao glumac i koproducent već i kao suvlasnik intelektualnog vlasništva. Zato traže da se na novom suđenju provede vještačenje i otkrije koliko je novca pokušao sakriti od svoje supruge. Tatum optužbe odlučno osporava i dodaje kako: "Tužiteljici nikada nije uskratio njezin udio u imovini ili prihoda u bračnoj zajednici".

image

Par zajedno ima djevojčicu Everly

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Film ‘‘Magic Mike‘‘ priča je inspirirana stvarnim životom Channinga Tatuma koji je s 18 godina džeparac zarađivao kao striper u Tampi na Floridi. Ta komedija iz 2012. u kinima je zaradila vrtoglavih 167 milijuna dolara, drugi nastavak ‘‘Čarobni Mike XXL‘‘ 118 milijuna, a najslabije je prošao treći nastavak ‘‘Čarobni Mike: Posljednji ples‘‘ koji je inkasirao tek 57 milijuna dolara.

image

Channing Tatum i Zoe Kravitz u vezi su tri godine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Tako da je Channing Tatum stekao poprilično bogatstvo s filmovima o striperu Mikeu. Čini se kako se kraj ove brakorazvodne trakavice ne nazire, iako su i Jenna i Tatum već neko vrijeme u sretnim vezama. Naime, Tatum je od 2021.u vezi s kolegicom Zoë Kravitz , dok je Jenna Dewan od 2018. u vezi s američkim glumcem Steveom Kazeeom. Dewan i Tatum roditelji su desetogodišnje Everly, dok glumica s novim partnerom ima četverogodišnjeg sina Calluma te očekuje još jedno dijete.

image

Steve Kazee i Jenna Dewan ovih su dana otkrili da čekaj udrugo dijete

MAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Linker
18. travanj 2024 15:11