John Travolta At Sanremo Festival 2024.
07 Feb 2024,Image: 844459142, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Pictured: John Travolta, FIORELLO AMADEUS, Credit line: mely/MEGA/The Mega Agency/Profimedia

 MELY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MELY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
nakon 18 godina

John Travolta je u Sanremu sve zabavio plesnim pokretima i znanjem "pačjeg plesa"

Holivudski glumac vratio se na poznati talijanski glazbeni festival nakon 18 godina, a voditelji ga nisu pustili bez da još jednom demonstrira plesne vještine.

Nakon što je prvu večer poseban gost slavnog talijanskog festivala bio nogometaš Zlatan Ibrahimović, u Sanremo je stigla još jedna zvijezda. Naime, nakon 18 godina u talijansko mondeno ljetovalište vratio se John Travolta kao poseban gost. Posljednji put je bio ondje 2006. godine, kad je na pozornici masirao stopala glumice i voditeljice Victorije Cabello.

Danima se nagađalo što će Travolta zaplesati u Italiji i pokazati da još uvijek itekako dobro zna plesati, no voditelji ispred kazališta Ariston odmah po dolasku su ga "natjerali" da s njima otpleše ‘pačji ples‘. Riječ je starijim generacijama itekako poznatom hitu "Ballo del qua qua" iz 1981. godine na kojoj su odrastale mnoge generacije. Travolta je otplesao traženo, no mnogi su na društvenim mrežama komentirali kako su voditelji pretjerali i da ga nisu trebali to ni pitati.

Travolta se potom preselio na glavnu pozornicu festivala gdje je s voditeljem i umjetničkim direktorom festivala Amadeusom, zaplesao i fragmente plesova iz svojih legendarnih filmova. Naime, John je pokazao nekoliko pokreta iz "Groznice subotnje večeri", "Briljantina", ali i mnogima omiljenog hita Quentina Tarantina "Pulp Fiction".

Linker
24. travanj 2024 08:51