Prinova u obitelji

Još jedna beba: Hrvatski košarkaš i njegova draga vesele se drugom djetetu

Na glamuroznom dubrovačkom vjenčanju košarkaša NBA-a Jusufa Nurkića i njegove odabranice Emine Đurić, još je jedan par privukao puno pozornosti. Hrvatski košarkaš i njegova partnerica sretnu su priliku iskoristili za javnu objavu prinove u obitelji.

Dubrovačko vjenčanje bosanskohercegovačkog košarkaša Jusufa Nurkića i njegove odabranice, Emine Đurić, održano u subotu, odmah je proglašeno najglamuroznijim vjenčanjem u Hrvatskoj u ovoj godini. Zvijezda NBA-a koja igra u Portland Trail Blazersima i njegova dugogodišnja djevojka u novo su životno poglavlje zakoračili na tvrđavi Lovrijenac, u društvu brojnih gostiju.

image

Par u dobrom raspoloženju stiže na Nurkićevo vjenčanje

Tonći Plazibat/ Cropix

Među njima bili su i hrvatski košarkaš Luka Babić i njegova supruga Malija. Elegantni u ljetnim izdanjima, s ostalim su se uzvanicima, među kojima su bili i slavni košarkaš Dino Rađa i njegova supruga Viktorija Rađa, glumac Goran Bogdan s partnericom Jovanom Stojiljković, glumac Tarik Filipović sa suprugom Lejlom i drugi, uspeli kamenim stubama na tvrđavu s koje se Grad vidi kao na dlanu. Malija je pritom privukla poglede, ne samo zbog odlično odabranog svečanog outfita, koji joj je savršeno pristajao, nego i zbog zaobljenog trudničkog trbuščića.

image

Malija je u uskoj kreaciji pokazala trudnički trbuščić

Tonći Plazibat/ Cropix

Rođeni Splićanin Luka Babić ima 31 godinu, visok je 201 centimetar i igra na poziciji malog napadača. Dosad je prošao nekoliko klubova; igrao je za Košarkaški klub Split, ranije za Cedevitu, a okušao se i u njemačkoj i turskoj ligi u kojoj je igrao za klubove Istanbul BB i Ormanspor. Nekoliko je puta bio u sastavu hrvatske košarkaške reprezentacije. Luka iz prethodnog braka već ima jedno dijete.

Linker
29. ožujak 2024 07:20