INSTAGRAM/JOšKO GVARDIOL
samo uživanje

Joško Gvardiol otkrio s kim provodi zadnje dane godišnjeg odmora na Jadranu

Našem mladom reprezentativcu bliži kraj ljetovanja, kao u ostalom i svim nogometašima koji se vraćaju u svoje matične klubove gdje im uskoro kreće nova natjecateljska sezona.

Našem mladom reprezentativcu bliži kraj ljetovanja, kao u ostalom i svim nogometašima koji se vraćaju u svoje matične klubove gdje im uskoro kreće nova natjecateljska sezona.

Naš mladi reprezentativac, Joško Gvardiol, kao i svi njegovi kolege sa zelenog travnjaka, odmor privodi kraju jer kreću pripreme u njihovim matičnim klubovima i nova nogometna sezona. Doduše 21- godišnji branič je još uvijek u pregovorima s Manchester Unitedom gdje bi trebao prijeći iz njemačkog kluba Leipzig u kojem igra posljednje tri godine, no gdje god će nastaviti karijeru došlo je vrijeme za povratak na teren.

image

Jadran je ipak najljepši

INSTAGRAM JOSKO GVARDIOL

Joško je odmor proveo u Hrvatskoj. Uživao je u Zadru gdje mu žive baka i djed i gdje je proveo sva svoja ljeta,vozio se na brodu, a sada je na Instagramu objavio kako se u jednoj vili zabavlja s prijateljem Kristijanom Jakićem koji igra za Eintracht Frankfurt. Uz komentar – Uživanje u zadnjim danima odmora, objavio je zajedničku fotografiju uz bazen te jednu na kojoj igraju biljar.

U Zadru je Joško svratio i do brijačnice "Brico" gdje je besprijekorno uredio bradu, svoj zaštitni znak, a za šetnju gradom od svih dresova odabrao je onaj košarkaškog klub Chicago Bulls. Mlađahni nogometaš još uvijek je slobodan dečko i očito mu se ne žuri uletjeti u neku vezu, jer se sasvim dobro zabavlja sa svojim prijateljima. A kako je rekao, još je premlad za ozbiljnu vezu i u fokusu mu je do daljnjega samo - nogomet.

Linker
01. svibanj 2024 16:06