Usamljena i očajna

Julia Roberts: ‘Da nije bilo Georgea Clooneya, pukla bih na setu‘

Stari prijatelj s kojim glumi u filmu ‘Ticket to Paradise‘ i njegova supruga Amal nosili su joj prvu jutarnju kavu i puštali je da bude teta njihovoj djeci.

Postoje situacije kad i blistav osmijeh Julije Roberts izgubi sjaj, a snimanje filma "Ticket to Paradise" jedna je od njih. Mislila je da će potrajati cijelu vječnost jer joj je nedostajala obitelj, holivudski snimatelj Danny Moder, njihovi blizanci Phinnaeus i Hazel te sin Henry. Djeca zacijelo imaju obaveze u školi, a njen suprug bio je s njima dok je ona snimala na drugom kraju svijeta, u Australiji. Srećom, spasili su je stari prijatelj George Clooney i njegova supruga Amal.

"Da nije bilo njih, ne znam kako bih izašla na kraj s osjećajem potpune usamljenosti i očaja. Nisam bila toliko dugo sama od svoje 25. godine", ispričala je za New York Times.

Da nije bilo Georgea Clooneya koji je doveo suprugu i njihove blizance, Ellu i Alexandera, holivudska diva ne zna kako bi izdržala. Snimali su na egzotičnom otoku Hamilton, Queensland. Njezina kuća nalazila se odmah ispod njihove, a dan su započinjali šalicom kave koju bi joj donijeli. Bila je teta Julia njihovoj djeci.

image

Scena iz filma ‘Ticket to Paradise‘.

UNIVERSAL PICTURES/PLANET/PROFIMEDIA

S Clooneya se zbližila prije 22 godine na snimanju prvog zajedničkog projekta "Oceanovih jedanaest", bili su na setu nastavka "Oceanovih dvanaest", a 2016. snimili su triler "Money Monster".

Oboje već dugo nisu imali uloge u romantičnim komedijama pa su se osjećali malo"zahrđalo" kad je na red došla scena poljupca. Ponavljali su je, našalila se glumica, gotovo osamdeset puta. Kad je George Clooney to priznao supruzi, Amal je rekla tobože ljutito: "Molim?!"

U novom filmu tumače uloge razvedenih roditelja koji se sretnu na svadbi svoje kćeri. Dakako, sretan kraj neizbježan. Ili ipak nije? Otkrit ćemo 21. listopada, kad "Ticket to Paradise" stiže u kina.

Linker
18. travanj 2024 14:16