#jedvačekanje

Julia Roberts i George Clooney nakon šest godina ponovno zajedno na filmu

Romantična komedija ‘Ticket to Paradise‘ snimana u Australiji, četvrti je zajednički film dvoje holivudskih zvijezda, koji ga nisu htjeli snimati jedan bez drugoga.

Nije bilo nimalo lako snimati filmove usred pandemije, pogotovo u Australiji u kojoj se bez iznimke moralo po dolasku ići u dvotjednu izolaciju. Odradili su ju i George Clooney i Julia Roberts koji su tamo krajem prošle godine snimali romantičnu komediju "Ticket to Paradise" čiji je trailer ovih dana pušten u javnost. Tako će se ovo dvoje holivudskih zvijezda nakon "Oceanovih 11", "Oceanovih 12" i "Igra novca" po četvrti put zajedno naći na filmu čije snimanje im je bilo, kako kažu - čisti užitak. Glume bivše supružnike koji putuju na Bali nakon što su saznali da se njihova kći Lily planira udati za mještanina Gedea, kojeg je upravo upoznala. Odluče zajedničkim snagama sabotirati vjenčanje kako bi spriječili Lily da napravi istu pogrešku koju su, kako smatraju, i oni napravili prije dvadeset pet godina.

image

Snimanje filma u Australiji glumci su opisali kao čisti užitak

UNIVERSAL PICTURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: George i Amal Clooney nevjerojatno elegantni u privatnom avionu, doletjeli su na odmor sa slavnim prijateljima

"Kada sam pročitao scenarij i vidio da smo Julia i ja zločesti jedan prema drugom na najsmješniji mogući način, nazvao sam ju i pitao hoće li prihvatiti ulogu. Ona mi ja uzvratili istim protupitanjem, a ja sam joj odgovorio: 'Da, ako si ti u filmu', izjavio je George Clooney koji se romantičnih komedija klonio više od dvadeset godina, kao i Julia Roberts.

"Bilo se lijepo vratiti u taj žanr nakon toliko godina. Da sam prije pročitala kvalitetan scenarij poput ovog koji bi bio na nivou "Nothing Hilla" ili "Moj dečko se ženi", prije bih snimala. Ali do ovog filma nisam naišla na tu vrstu profinjenog humora. George je želio raditi sa mnom, oboje smo bili slobodni i film je ovdje'', kazala je Julia Roberts.

Premijera je najavljena za listopad, a uz Clooneya i Roberts u filmu igraju Billie Lourd, Lucas Bravo i Maxime Bouttier.

Film je režirao britanski redatelj, scenarist i producent Ol Parker koji se proslavio filmom ''Mama Mia! Here We Go Again'', a snimalo se na bajkovitim plažama australske Zlatne obale.

Linker
22. travanj 2024 13:59