Katie Holmes i Suri tijekom nedavne šetnje na Manhattanu  

 BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Modno usklađene

Kakva majka, takva kći: Katie Holmes u društvu 17-godišnje kćeri koja joj nevjerojatno nalikuje

Odjevena u traper, prošetala njujorškim ulicama s kćeri Suri. Dok je ona izabrala traper jaknu koja ležernim krojem nalikuje košulji, a crnim hlačama dodala je bijele tenisice i veliku, crnu, kožnatu torbu, njen sedamnaestogodišnji "Mini Me" nosi "meklaudicu" s etno detaljima na rukavima, te komotne traperice.

Američka glumica Katie Holmes kao da se specijalizirala za davanje stilskih lekcija kako izgledati "sjajno, bez opterećenja" kao i za pokazivanje nadahnjujućeg lifestyle stava. Otkako je njezin bivši suprug Tom Cruise (o kojem nije rekla ni riječ otkako su se 2012. razveli), pronašao djevojku, rusku bogatašicu Elsinu Khairovu, lice Katie Holmes krasi očaravajući osmijeh. Čini se da ju je novost iz Londona, o tome da je njen bivši suprug pronašao ženu koja ga je oduševila, razveselila je i lijepu američku glumicu. Promjena u privatnom životu bivšeg, kao da joj je dala još više kreativnosti koju je pretočila u svoj smisao za modu: ovaj put se, odjevena u traper, prošetala njujorškim ulicama s kćerkom Suri. Dok je ona izabrala traper jaknu koja ležernim krojem nalikuje košulji, a crnim hlačama dodala je bijele tenisice i veliku, crnu, kožnatu torbu, njen sedamnaestogodišnji "Mini Me" nosi "meklaudicu" s etno detaljima na rukavima, te komotne traperice, piše Daily Mail. Majka i kćer izgledaju kao da za "look" izgled nisu potrošile mnogo vremena, no svejedno su ih pratili zadivljeni pogledi dok su šetale Velikom Jabukom.

image

Tom Cruise i Suri Cruise 2012. kad se glumački par razveo

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Poznato je da Tom Cruise svoju kćer Suri nije vidio otkako se razveo od njezine majke, pa ipak, djevojka ne skida osmijeh s lica. Nikad nije pričala o tome nedostaje li joj tata, boli li ju to što ne komuniciraju dok je zvijezda franšize "Nemoguća misija" s usvojenom djecom iz drugog braka s Nicole Kidman, Isabellom i Connorom (oboje su sljedbenici Scientološke crkve), ostao jako blizak.

image
BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Samozatajna Suri živi svoj život punim plućima, a osim što fizički jako nalikuje majci od koje je naslijedila smisao za modu ili bolje rečeno, "čaroliju" da od naoko jednostavnog odjevnog predmeta stvori "it" komad, Suri upija majčin mudar stav prema životu: prošlost treba ostaviti iza sebe. Obje su njujorške modne ikone, imaju jedna drugu, a činjenica da za nju nema mjesta u očevom životu, ne dira ju previše.

image

Suri Cruise s majkom i Elvisom Duranom 2017., na njujorškom događanju Z100‘s iHeartRadio Jingle Ball Showu

ANDREW H WALKER/SHUTTERSTOCK

Treba dodati kako se djevojka pojavila u maloj ulozi u filmu iz 2022. "Alone Together" u kojem glavnu žensku ulogu tumači njezina majka. Malu ulogu Suri je dobila i u filmu "Rare Objects" iz 2023., gdje također glumi i njezina majka. Hoće li krenuti utabanim putem i pronaći svoje mjesto u zabavljačkoj industriji, teško je reći. Sedamnaest joj je godina, tek.Možda će naposljetku prevagnuti smisao za modu, jer sudeći po reakcijama na njen izgled kad se pojavi s majkom, najvažniji preduvjet, smisao za stil, Suri Cruise već ima.

Linker
24. travanj 2024 08:54