Korana Gvozdić i Ivan Šarić sa sinom Oliverom

 JOSIP MOLER CROPIX
Zagrebačka špica

Kome smeta vrućina? Korana Gvozdić, Ivan Šarić i mali Oliver uživali u laganoj šetnji gradom

Nekadašnja voditeljica izgledala je odlično u uskoj crnoj haljini, dok su dečki bili u svijetlim tonovima.

Nekadašnja voditeljica izgledala je odlično u uskoj crnoj haljini, dok su dečki bili u svijetlim tonovima.

Zagrebačke temperature koje su prelazile 30 Celzijevih stupnjeva ipak nisu ispraznile subotnju špicu u gradskom središtu. U ugodnu šetnju, držeći se sjenovite strane, krenuli su i ekonomistica i nekadašnja voditeljica Korana Gvozdić i njezin partner, komičar Ivan Šarić, sa sinčićem Oliverom, a dečki su se pritom odlučili rashladiti sladoledom. Korana je izgledala odlično u jednostavnoj dugačkoj crnoj haljini s naramenicama, a za boju su bile zadužene jarkocrvene natikače, dok je Ivan bio u bijeloj košulji i bež bermudama, a obuo je bijele tenisice sa živahno crvenim žnirancima.

image

Dečki su uživali u sladoledu

JOSIP MOLER CROPIX
image

Oliver je promatrao grad s povlaštene pozicije

JOSIP MOLER CROPIX

Oliver, koji i ma dvije godine i tri mjeseca, smjestio se na tatinim ramenima i s povlaštene pozicije promatrao što se uokolo događa. Obitelj je opušteno šetala u društvu prijatelja, a u jednom je trenutku ipak zatrebala mamina intervencija – Korana se podigla na prste kako bi dodala papirnatu maramicu zamusanom sinčiću.

image

Tko je uspio pojesti sladoled, a da se ne zamusa?

JOSIP MOLER CROPIX

Korana i Ivan uživaju u svakom trenutku sa svojim Oliverom koji je na svijet stigao mjesec dana prije termina, pa su mama i sin morali provesti u bolnici 38 dana i to u pandemijskim uvjetima. Danas je sve to iza njih, pa se sretni mama i tata sa svojim mališanom vesele svakom danu koji je pred njima.

Na zagrebačkoj špici ovog vikenda naš je fotograf ulovio i Andreu Andrassy, Matiju Vuicu i druge poznate - pogledajte galeriju.

Linker
27. travanj 2024 15:35