Ljubavna priča

Lejla i Tarik Filipović proslavili 16. godišnjicu braka: ‘‘Živjeli mi‘‘

Svoju su ljubav okrunili brakom 2007. godine na Silvestrovo, dva mjeseca kasnije rodio im se sin Arman, a u srpnju 2008. organizirali su veliko svadbeno slavlje na imanju Marincel u Zagrebu.

Tarik i Lejla Filipović proslavili su 16. godišnjicu braka, a tom su prilikom oboje objavili fotografije na društvenim mrežama. Poznati par pozirao je dok ispija kavu.

"Šesnaest nam je bračnih godina tek. Živjeli mi‘‘, napisao je glumac i voditelj, dok je bivša manekenka suprugu posvetila emotivnu objavu.

‘‘Ljubav je došla prije 18 godina, a danas slavimo 16. godišnjicu braka. Da ih još puno proslavimo u zdravlju, veselju, ljubavi... Da i dalje stvaramo predivne uspomene i usrećujemo jedno drugo. Hvala ti na ljubavi koju nesebično daješ, strpljenju i što si moj najveći oslonac i podrška. Volim te‘‘, napisala je Lejla.

Na objavljenoj su fotografiji pozirali bez svojih sinova, s kojima su sredinom prosinca uživali u koncertu Dine Merlina pa oduševili brojne obožavatelje objavivši jednu od rijetkih obiteljskih fotografija.

Svoju su ljubav okrunili brakom 2007. godine na Silvestrovo, dva mjeseca kasnije rodio im se sin Arman, a u srpnju 2008. organizirali su veliko svadbeno slavlje na imanju Marincel u Zagrebu. Njihova ljubav rodila se godinu dana ranije, a Lejla se dotad rastala od Dade Majolija, brata bivše tenisačice Ive Majoli, s kojim ima sina Dinu.

Iako isprva nisu željeli javno razgovarati o svojoj ljubavi, već su tvrdili kako su samo dobri prijatelji, konačnu potvrdu njihove ljubavi javnost je dobila kad je Lejla preuzela Tarikovu nagradu za TV osobu godine.

Linker
20. travanj 2024 22:25