u sedmom nebu

Marc Anthony čeka sedmo dijete s 23-godišnjom bivšom Miss Universe

Dva tjedna nakon raskošnog vjenčanja, 54-godišnji glazbenik i njegova supruga objavili su da očekuju prvo zajedničko dijete.

Marc Anthony i njegova supruga Nadia Ferreira na Valentinovo su objavili da očekuju svoje prvo zajedničko dijete. Njemu je to sedmo dijete.

Tako su 54-godišnji glazbenik i njegova 23-godišnja supruga na svojim su profilima na Instagramu podijelili fotografiju njenog trudničkog trbuščića, na koji su oboje položili svoje ruke. "Najbolji poklon za Valentinovo ikad", napisala je ona na engleskom, a potom na španjolskom dodala: "Hvala ti, Bože, na ovom velikom blagoslovu".

Vijest o trudnoći stiže nešto više od dva tjedna nakon njihovog raskošnog vjenčanja u Miamiju. Zasad nisu otkrili u kojem je mjesecu trudnoće Nadia niti kad bi beba trebala stići na svijet.

Marcova najstarija kći Arianna Muñiz, koju je dobio u vezi s Debbie Rosado, ima 29 godina. Debbie i on posvojili su i sina Chasea.

image

Veza s Nadiom otkrivena je u veljači prošle godine

JOHN NACION/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

S bivšom Miss Universe Dayanarom Torres, koju je oženio 2000. godine, dobio je dva sina, danas 22-godišnjeg Christiana i 19-godišnjeg Ryana. Brak je završio 2003. godine.

Njegov sljedeći brak bio je medijski najeksponiraniji. Naime, oženio se s glumačkom i glazbenom zvijezdom Jennifer Lopez, s kojom je 2008. godine dobio blizance Emme i Maxa. Nakon razvoda od nje, ponovno se oženio s manekenkom Shannon De Lima, no ni taj brak nije potrajao.

image

Već u svibnju bili su zaručeni

BRIAN FRIEDMAN/SHUTTERSTOCK

U veljači prošle godine doznalo se za njegovu vezu s Nadijom, koja je 2021. ponijela titulu Miss Universe Paragvaja te je postala prva pratilja svjetske Miss Universe. Već u svibnju objavljeno je da su se zaručili, a vjenčali su se 28. siječnja ove godine. Strani mediji isticali su da na vjenčanje nisu došli Max i Emme, kao ni bivša supruga Jennifer s kojom je u dobrim odnosima.

Marcovi kumovi bili su nogometna legenda David Beckham te nekoć najbogatiji čovjek svijeta, meksički biznismen Carlos Slim. Gosti na vjenčanju bili su Maluma, Romeo Santos, Salma Hayek, Lin Manuel Miranda i Luis Fonsi.

Linker
21. travanj 2024 15:43