Jača no ikad

Miley Cyrus bivšem za rođendan poklonila - pjesmu o propasti njihovog braka

Pjevačica je objavila spot za novu pjesmu ‘Flowers‘ u kojoj se obraća svom bivšem suprugu, Liamu Hemsworthu.

"Bili smo dobri, bili smo zlatni. Bili smo san koji se ne može prodati, bili smo pravi, sve dok to nismo prestali biti", pjeva Miley Cyrus u novoj pjesmi simboličnog imena "Flowers". Miley tako poručuje da si sama može kupiti cvijeće, sama može plesati i držati se za ruku, odnosno - pronašla je sreću u samoći, nakon prekida braka s glumcem Liamom Hemsworthom.

Spot je sniman na ulicama Hollywooda te u raskošnoj vili - u njemu nosi komade poput zlatne drapirane haljine s kapuljačom, crnog donjeg rublja i smoking muškog kroja koji je nosila na golo tijelo - i izgleda bolje no ikada. "Sagradili smo dom i gledali ga kako gori", također je jedan od stihova, kojim se glazbenica osvrće na njihovu zajedničku kuću u Malibuu koja je 2018. godine izgorjela u nizu šumskih požara koji su harali obalom. Miley je pjesmu objavila 13. siječnja, što je dan 33. Hemsworthovog rođendana. U jednom danu skupila je više od 16 milijuna pregleda i pokupila pozitivne kritike publike na YouTubeu.

Miley i Liam zajedno su bili cijelo desetljeće, s čestim prekidima i pomirenjima. Upoznali su se 2009. godine i započeli romansu, bili su zaručeni dva puta, a vjenčanje se dogodilo u prosincu 2018. godine. Samo godinu dana kasnije, u kolovozu, objavili su da se rastaju nakon čega više nisu obnavljali svoju vezu.

image

Liam Hemsworth i Miley Cyrus 2019. godine

FOTOGRAFIJA: SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA MATT BARON/SHUTTERSTOCK
Linker
13. travanj 2024 04:03