Ponosan otac

Srpski glumac Miloš Biković objavio prvu fotografiju sa sinom: "Neke važne stvari"

Glumac Miloš Biković prije mjesec dana postao je otac sina Vasilija kojeg je na svijet donijela njegova zaručnica, atraktivna pravnica Ivana Malić.

U prva dva mjeseca 2024. godine srpski glumac Miloš Biković doživio je pravi roller coster emocija. Prije mjesec dana po prvi puta ostvario se u očinskoj ulozi nakon što je na svijet stigao njegov sin Vasilije, a nedugo nakon toga ostao i bez jednog od najvažnijih angažmana u svojoj dosadašnjoj karijeri, onog u HBO-ovoj seriji "White Lotus" u kojoj je trebao odigrati lik Rusa Valentina, koketnog lifestyle gurua.

Međutim, čim je 36-godišnji Biković odabran za ulogu, pojavile su se brojne rasprave u javnom prostoru zbog njegovog proruskog stava od početka invazije zbog kojeg je naposljetku reagiralo i ukrajinsko Ministarstvo vanjskih poslova i prozvalo HBO zbog odabira Miloša Bikovića da odigra ulogu u trećoj sezoni hvaljene serije.

No, čini se da je to sada iza njega što mu i ne pada teško jer umjesto da se priprema za ulogu sada napokon može uživati uz svog sina kojim se po prvi puta pohvalio na društvenim mrežama. Jedan od najzgodnijih srpskih glumaca pozirao je gol do pasa držeći u naručju sina Vasilija kojeg je na svijet sredinom siječnja donijela njegova zaručnica Ivana Malić. "Neke važne stvari", napisao je uz fotografiju kojom je pokazao i da itekako čuva privatnost svog nasljednika kojem je lice prekrio simpatičnim smajlićem.

Koliko se raduje svemu što ga očekuje sada kada je otac Biković, inače zvijezda filmske akcijske uspješnice "Južni vetar", otkrilo je ranije gostujući u emisiji "PopTok" autora i voditelja Pera Jovovića. "Pročitao sam da nitko nikada nije zažalio zbog novog života, samo što nisi ranije postao roditelj. Mi mislimo da prvo treba odrasti da bismo dobili dijete, ali to je zabluda, prvo dobiješ dijete pa odrasteš. Tek tada živiš za nekog drugog", kazao je glumac i otkrio da će s obitelji živjeti na relaciji Beograd-Moskva. Biković je nedugo nakon rođenja sina otkrio i da je zaručio s atraktivnom pravnicom Ivanom za koju je odabrao prsten sa skupocjenim kamenom. Iako inače izbjegava komentirati svoj privatni život, novinarima je nedavno potvrdio i da će uskoro izreći sudbonosno "da" s majkom svog djeteta.

Linker
07. ožujak 2024 21:16