SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Ponovo sretni

Nakon prekida i prepirki oko djece, bivši supružnici grlili se i ljubili na utakmici sina Otisa

Nekadašnji zaručnici i roditelji dvoje djece, nakon burnog raskida uplovili su u mirnije vode i sada su u prijateljskim odnosima koji su do prije godinu,vdvije bili nezamislivi.

Nekadašnji zaručnici i roditelji dvoje djece, nakon burnog raskida uplovili su u mirnije vode i sada su u prijateljskim odnosima koji su do prije godinu,vdvije bili nezamislivi.

Iako nakon prekida 2020. dugo nisu bili u dobrim odnosima, Olivia Wilde i njezin bivši zaručnik Jason Sudeikis probleme su ostavili sa strane i zajedno uživali u nogometnoj utakmici 9-godišnjeg sina Otisa Alexandera, uz kojeg imaju i dvije godine mlađu Daisy. Djeca su ono što ih povezuje, ali i razdvaja jer par se sporio oko skrbništva nad njima, a on navodno, nakon prekida nije plaćao alimentaciju, pa u tom razdoblju nisu niti razgovarali. No puno je vode prošlo ispod mosta, iako glumac nije gledao blagonaklono niti na njezinu vezu s mlađahnim glazbenikom Harryjem Stylesom koji ju je nakon godinu i pol veze krajem prošle godine ostavio.

image

Svi problemi su rješeni

OSVALDO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No kako sada izgleda, Olivia Wilde i Jason Sudeikis u sve su boljim odnosima, često ih se zajedno može vidjeti na dječjim utakmicama, a ovaj put su se čak grlili, smijali, ugodno čavrljali i zajedno slavili uspjehe tima njihovog mališana.

image

Olivia Wilde i Jason Sudeikis bili su devet godina u vezi

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Glumica je očito preboljela i iznenadni prekid s glazbenom zvijezdom kojem je dala ulogu u svom filmu ‘‘Ne brini draga‘‘ u kojem je glumila i kojeg je režirala. A dok mu je bivša bila u vezi s neukrotivim Stylesom, Sudeikis je utjehu našao u naručju kolegice Keeley Hazell s kojom je glumio u seriji ‘‘Ted Lasso‘‘.

Linker
27. travanj 2024 06:04