Prvi izlazak

Nakon zabrinjavajućih snimki, Cara Delevingne pojavila se na crvenom tepihu

Ljepša nego ikad, promovirala je u Cannesu dokumentarnu seriju ‘Planet Sex‘ čiji je pripovjedač, a premijera će biti za mjesec dana.

Čini se da je Cara Delevingne ponovno u sedlu, spremna za modne piste, snimanja editorijala te nove televizijske i filmske projekte. Pokazala je svoje najbolje izdanje na crvenom tepihu važnog događanja u Cannesu, sajma Mipocom na kojem televizijske kuće i streaming platforme predstavljaju projekte i dogovaraju suradnju na međunarodnom televizijskom tržištu.

Nije mogla izabrati bolje mjesto kako bi dokazala da su izazovi kojima je nedavno šokirala svijet, za nju prošlo svršeno vrijeme. Ukratko, raščupane, jedva prepoznatljive glumice i manekenke izgubljenog, praznog pogleda, više nema. Vratila se glamurozna, samopouzdana i prekrasna Cara koja je damskim, ali i vrlo seksepilnim lookom plijenila poglede na prvom službenom izlasku otkako se, zbog lošeg zdravlja, prošlog mjeseca povukla iz javnosti.

image

Cara Delevingne oduzimala je dah u Cannesu

MPP/STARFACE/PROFIMEDIA

Razlog zbog kojeg se pojavila crvenim tepihom na Boulevardu de la Croisette, promocija je dugo najavljivane BBC-jeve dokumentarne serije "Planet Sex" čiji je narator, a premijera prve sezone bit će 18. studenog na platformi Hulu, piše Rush. Riječ je o detaljnom i ambicioznom istraživanju seksualnosti i svega što se stavlja u tu ‘ladicu‘. Doznaje se da se glumica dobro snašla, a onome što se obično očekuje od pripovjedačice u dokumentarcu navodno je dodala i interesantne, osobne komentare.

Dok ju je u Cannesu dočekao pljesak jer se njezinoj crnoj mini haljini, prekrasnim nogama i izgledu dive moglo samo zapljeskati, malo tko se sjećao kako je ista mlada žena ne tako davno, u zračnoj luci u Los Angelesu, izgledala poput beskućnice. Njezini prijatelji pokušavali su organizirati intervenciju ne bi li je nagovorili na odlazak u kliniku za odvikavanje.

image

Zabrinuta Chloe Delevingne napušta sestrin dom

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Bojali su se da se povijest ponavlja: Carina majka Pandora Delevingne, članica visokog engleskog društva godinama se (navodno od svoje 18. godine) bori s ovisnošću o heroinu, kokainu i tko zna čemu.

Dok je manekenki bilo loše, posjećivala ju je holivudska glumica Margot Robbie, bliska prijateljica i sestra Chloe čiji izraz lica pri odlasku iz Carinog doma nije slutio na dobro. Sada je sve drugačije. Vrijeme je za novi početak: njezini prijatelji nadaju da će ‘apdejtana‘ Cara nastaviti nizati uspjehe.

Linker
15. travanj 2024 19:51