INTRIGANTNA OBJAVA

Napokon pokazala novog dečka? Nika Turković objavila fotografiju s misterioznim muškarcem

Nakon što je demantirala glasine o vezi sa srpskim glazbenikom, Turković je objavila intrigantnu fotografiju iz šetnje u muškom društvu.

Sredinom prošle godine prekinuo je popularni domaći glazbeni par, Nika Turković i Matija Cvek. Nika se nakon prekida posvetila svojoj glazbenoj karijeri i isticala kako uživa u samačkom životu, no u siječnju se počelo šuškati da je njezino srce osvojio Zoran Zarubica, bubnjar srpskog sastava Buč Kesidi.

Nika je tada za Gloriju demantirala glasine i istaknula kako nije u ljubavnoj vezi, a Zoran se držao svog pravila da o privatnom životu ne govori te nam je odbio prokomentirati odnos s Turković.

image

Nika Turković u šetnji s nepoznatim muškarcem

INSTAGRAM/NIKA TURKOVIć

"Iznenadili su me takvi navodi i nikako nisam željela da u ovakvom kontekstu takve informacije dolaze u javnost. Nemam više što komentirati vezano za ove glasine", rekla nam je Nika. Ipak, dvojac se potom družio na dodjeli MAC nagrada u Beogradu, a društvenim su se mrežama proširile i fotografije njihove prisne šetnje centrom Zagreba.

Mlada pjevačica sada je ponovno uzburkala javnost novom objavom na društvenim mrežama. Objavila je niz fotografija nastalih u posljednje vrijeme, među kojima se našla i jedna s misterioznim mladićem. Fotografija je snimljena na šetnici, a prikazuje sjene Nike i nepoznatog muškarca. "Kad vidiš dugu, znači da će biti dobar dan", poručila je kratko Nika uz objavu.

Linker
31. ožujak 2024 17:17