PUTOVANJE U AMERIKU

Neobično iskustvo Anje Alavanje u New Yorku: ‘Pouka priče - ne ogovarajte na hrvatskom!‘

Voditeljica je nasmijala pratitelje na društvenim mrežama iskustvom koje je sa suprugom Vedranom doživjela u njujorškom klubu.

Voditeljica Anja Alavanja Viljevac i njezin suprug, ekonomist i nogometni trener Vedran Viljevac, prošlog su tjedna uzeli predah od svakodnevnih obveza i zaputili se na romantično putovanje u New York. Idilične trenutke s odmora Anja je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, a najprije im se javila s jedne od najpopularnijih njujorških turističkih destinacija, Times Squarea.

Sljedeća postaja bilo joj je klizalište u Bryant Parku, a zatim je pokazala zadivljujući pogled sa zgrade Summit One Vanderbilt.

"Malo fascinantnog pogleda, malo ogledala, malo srebrnih lopti, i turisti presretni. A na ulazu navučete zaštitu za cipele, jer tko će to sve prati", našalila se Anja uz objavu. Nastavila u humorističnom tonu i u sljedećoj objavi te je nasmijala mnoge anegdotom koju je doživjela u newyorškom klubu na vrhu nebodera.

"Ulazimo moj muž i ja u zgradu gdje je klub. Na ulazu redar, tamnoputi Amerikanac, koji me zaustavi, poželi dobrodošlicu i kaže mi da zna tko sam, da me gledao na TV-u. Uvjerena da blefira, nasmijem se i nastavim dalje. Kaže on; ‘Wait, I’ll tell you your name, you are Angie Alavangie!‘ Kasnije sam povezala da je jedna od cura koje su bile maloprije pored njega vjerojatno ‘naša‘, i da me prepoznala…Uglavnom, pouka priče, i po bijelom svijetu pazite što radite, budite časni i dostojanstveni. Ne ogovarajte na hrvatskom, i pazite s kim se smucate. Druga pouka - malo nas je, al nas ima. Treća, nisam globalno poznata", napisala je voditeljica.

Sa suprugom se sljedećeg dana uputila u Brooklyn, otkrivši kako su na ovom putovanju u prosjeku prehodali 17 kilometara dnevno. "U strahu od pothranjenosti degustiramo njujorške pizze, hamburgere, hot dogove…Bar znam što se kuha prvi dan nakon puta - čušpajz!", zaključila je.

Linker
24. travanj 2024 00:49