Ima svoje razloge

Nicola Peltz Beckham želi novu svadbu, otkriveni ružni detalji njenog prošlog vjenčanja

Bračni par vjenčao se u travnju 2022. na obiteljskom imanju u Palm Beachu, a trodnevno slavlje prouzrokovalo je brojne sukobe.

I nakon što je njihova raskošna trodnevna svadba uzrokovala brojne negativnosti, Nicola Peltz ne odustaje. Supruga Brooklyna Beckhama navodno želi organizirati drugo vjenčanje. Nakon što se saznalo da Nicolin otac tuži planerke vjenčanja svoje kćeri, od kojih traži 132.000 funti koje im je platio za polog, njegova mezimica želi novu svadbu.

Nasljednica i sin Victorije i Davida Beckhama vjenčali su se u travnju prošle godine,a svečanost je trajala tri dana. Kada se podvukla crta, vjenčanje je koštalo čak tri milijuna funti, no rezultat je bio daleko od tog vrtoglavog iznosa. Iz tužbe mladenkina oca saznalo se da je slavlje bilo toliko kaotično da ga je on nazvao "shit show". Osim obitelji Peltz, nezadovoljni su bili i Beckhamovi. Naime, nakon svadbe odnosi na relaciji mladenaca i njegovih roditelja naglo su zahladili, navodno jer Nicola u ta tri dana nije obukla ni jednu vjenčanicu koju je dizajnirala Brooklynova majka.

image

Nicola kaže da ne može gledati ni fotke s vjenčanja

IG NICOLA PELTZ

I vjerojatno upravo zbog svega toga Nicola sada želi drugu ceremoniju kako bi dobili "pozitivan i sretan dan" nakon silnog stresa, tvrdi magazin Closer. Izvor je za tu publikaciju otkrio da je 28-godišnja Nicola svoje vjenčanje proživjela u "stresu od početka do kraja". "Cijeli događaj bio je noćna mora. Daleko je od toga da je zadovoljna vjenčanjem, koje je sada uzrok svađa, problema i tenzija", dodao je izvor.

"Rekla je Brooklynu da osjeća kao da svadba još uvijek ima utjecaj na njihovu vezu te da joj je još uvijek teško gledati slike s vjenčanja. Jednostavno je podsjećaju na svu dramu, a njih oboje izgledaju napeto. Tako da su razgovarali o tome da imaju novu ceremoniju za svoju prvu obljetnicu. Htjela bi prepraviti originalni dan pomoću nove haljine, novih fotografija i novog događaja - i usprkos brojnim podignutim obrvama, želi da to bude još raskošnije", objasnio je izvor.

image

Brooklyn i Nicola vjenčali su se u travnju 2022.

ANGELA WEISS AFP

To bi također bila šansa da se uz drugu ceremoniju izglade napetosti između Victorije i Nicole, budući da bi predstavljao nov početak. Navodno je među njima pošlo po krivu kada je Nicola odlučila da neće nositi neku od Victorijinih haljina na dan vjenčanja.

Koliki se kaos odvijao na Floridi mjesecima prije vjenčanja otkrilo se zahvaljujući sudskim spisima. Organizatorice vjenčanja Nicole Braghin i Arianna Grijalb podnijele su tužbu ispisanu na čak 188 stranica i tako uzvratile Nicolinom ocu Nelsonu Peltzu, koji je ranije tužio njih kako bi dobio svojih 132.000 funti pologa. Tvrtka Braghin i Grijalbe "Plan Design Events” angažirana je u veljači 2022., samo šest tjedana prije vjenčanja s 500 uzvanika,a posao je preuzela od slavnog planera vjenčanja Prestona Baileyja, poznatog po organizaciji vjenčanja glumaca Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa, a koji je sporazumno otišao nakon godinu dana rada, jer mu je raspored bio "prenatrpan".

image

Nelson Peltz trodnevnu svadbu nazvao je ‘shit show‘

LCD/SHUTTERSTOCK LCD/SHUTTERSTOCK

Dvije su planerice uletjele u pravi kaos - postojali su višestruki popisi gostiju, a mlada je bila "toliko zauzeta" da nije mogla s njima ni telefonirati. Dobile su otkaz samo nekoliko tjedana prije vjenčanja održanog u obiteljskoj vili na Palm Beachu, i to zbog navodnih "pogrešaka". Profesionalke koje se tim poslom bave 17 godina sada u tužbi otkrivaju mnogo prljavog rublja Peltzovih, primjerice da je tata Nelson čak htio otkazati vjenčanje, ali ga je supruga preklinjala da to ne učini. Osim toga postojali su troškovi za koje on nije znao. Mama i kći krile su mu cijene frizera i vizažista, a Peltzovi su se najviše plašili toga da će Victoria Beckham doznati za "pogreške" u planiranju vjenčanja.

image

Brooklyn i Nicola osim svadbe, zadovoljni su brakom

VOGUE/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 00:32