Gušt na plaži

Nives Ivanišević javila se s odmora iz Dubaija, komplimenti se samo nižu: "Najljepša žena"

Za sve je ‘kriva‘ njezina fotografija u bikiniju iz Dubaija u kojem provodi predblagdanski odmor, a društvo joj pravi sin Oliver. Je li s njima i proslavljeni tenisač Goran Ivanišević, trenutno nije poznato.

Predblagdansko opuštanje na plaži u toplim krajevima, trend je kojem nije odoljela ni radijska voditeljica Nives Ivanišević, supruga nekadašnjeg teniskog šampiona, Gorana Ivaniševića. Nives se pohvalila da trenutno odmara u sunčanom Dubaiju, a djelić atmosfere s odmora s pratiteljima je podijelila i na svom profilu na Instagramu. Sve je kako treba, Nives i njezin sin Oliver savršeno se provode na plaži: udobna ležaljka s prugastim ručnikom za plažu smještena je pokraj plićaka, a Nives izgleda fantastično u crnom bikiniju. Ne zna se je li s njima i Goran Ivanišević jer ga nema na snimkama i fotografijama, a je li to zbog toga ne voli pozirati pred objektivnom ili je pak zauzet poslovnim obvezama za sada nije poznato.

Nives na fotografiji više nalikuje modelu, a ne mami petogodišnjeg Olivera koja kao i sve mame na plaži, pazi da njen zaigrani dječak ne ostane predugo u moru, izložen sunčevim zrakama. Na svom Instagram Storyju objavila je i njegovu fotografiju: Oliver se zaputio prema samo njemu znanoj točki unutar luksuznog odmarališta, dok ga mama Nives slijedi u stopu.

Izvanredan izgled supruge trenera teniskog asa Novaka Đokovića, prokomentirali su njeni pratitelji. "To!Tako!!" poručila joj je u komentaru kolegica s posla Tatjana Jurić.

Televizijska voditeljica Marijana Batinić dodala je znakovito:”Alo maci”. Među brojnim pohvalama našao se i komentar tenisačice Donne Vekić: „Gori Dubai”. "Nek Dubai vidi kako izgleda najljepša žena!", "Ljepoto", "Predivna", nizali su se komentari ostalih pratitelja.

Najsažetiji komentar dala je Barbara Kolar, radijska i televizijska voditeljica:” A daaaj...”. Time joj je poručila da je fotografijom s odmora navela svoje prijateljice, koje su ostale u Zagrebu, pomisliti da im namjerno "vadi mast". Gledajući Nives kako uživa, ne mogu ne pomisliti kako bi bilo da i one mogu pobjeći nekamo na toplo i prepustiti se izležavanju na plaži.

Linker
08. ožujak 2024 11:27