Chet Hanks
 Getty Images for BET
Javne simpatije

Nova ljubav na pomolu? Sin Toma Hanksa zagrijao se za Adele i javno je obranio od napada

Mladi glumac od pjevačice je mlađi dvije godine, a javnom objavom na Instagramu dao je do znanja da mu se ona jako sviđa, kao i njezina glazba, te je zamolio svoje praititelje i javnost da mu pomognu doći do nje.

Sin hollywoodskog velikana Toma Hanksa, 30-godišnji Chet Hanks želi doći u vezu s Adele. Mladi glumac objavio je video u kojem sluša pjesmu popularne pjevačice na najjače. Pritom je odabrao njezin hit iz 2011. "Set Fire in the Rain".

Kada je smanjio ton obratio se Adele imitirajući karipski naglasak. Objasnio joj je da odlično izgleda na "onoj" fotografiji i zatim joj je mimikom sugerirao da mu se javi.

Uz cijeli video uradak, mladi glumac, napisao je poruku: 'Molim nekoga da kaže Adele da me nazove, što je prije moguće. Moram razgovarati s njom o nečemu!"

Obrana nakon napada

Ova simpatična gesta u kojoj sin Toma Hanksa i Rite Wilson izražava javno simpatije prema britanskoj pjevačici došla je tek koji dan nakon što su Britanku napali zbog njenog stiliziranog izgleda u čast Notting Hill karnevala, koji se 2020. nije održao.

Adele (32) je objavila fotografiju na kojoj pozira u gornjem dijelu bikinija obojenog zastavom Jamajke, a na glavi je imala tradicionalnu frizuru s bantu čvorovima.

Mnogi su pjevačicu tada napali za "prisvajanje" tuđe kulture, dok je druga polovica njezinih pratitelja i obožavatelja na internetu prihvatila njezinu gestu, koju je učinila za otkazani festival, koji se od sredine šezdesetih odvija na ulicama Londona u čast crnačko-britanske kulture.

Pročitajte i:

Adele pokazala figuru u bikiniju i fotografijom izazvala burne reakcije: Nisu baš svi oduševljeni

Dive kao blizanke! Adele odala počast Beyonce poput najveće obožavateljice: 'Hvala ti kraljice!'

Slavni bračni par ima koronavirus! Izolirani su u Australiji, oglasio se sin: 'Nisu u panici...'

Par kojem zavidi Hollywood proslavio 30 godina braka: 'Još se smijemo do dva ujutro'

Linker
16. travanj 2024 06:25