BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Bez mane

Adele pokazala figuru u bikiniju i fotografijom izazvala burne reakcije: Nisu baš svi oduševljeni

Britanska glazbenica živi u Americi, gdje je i smršavjela nevjerojatnih 45 kilograma, a sada je prvi put objavila fotografiju na kojoj se u potpunosti vidi njezina nevjerojatna transformacija.

Pjevačica Adele ne prestaje oduševljavati svojom pojavom sada je, prvi put nakon nevjerojatne transformacije, pokazala figuru u kupaćem kostimu. Pozirala je u šarenim tajicama i gornjem dijelu bikinija - koji su pokazali da je mlada pjevačica pronašla pravu formulu ne samo za gubitak kilograma, nego i za dobivanje savršenog tonusa kože.

Ovom fotografijom odala je počast karnevalu u Notting Hillu, koji se ove godine ipak nije održao zbog pandemije koronavirusa. Londonski karneval održava se od 1966. na ulicama Notting Hilla i Kensingtona, a predstavlja značajan događaj u kulturi tamnoputih Britanaca. No Adelin kupaći kostim u bojama jamajkanske zastave, kao ni frizura kojom je oponašala tradicionalne afričke frizure - nisu baš 'sjeli' nekim pratiteljima.

Neki pripadnici crnačke britanske manjine išli su toliko daleko da su ustvrdili kako pjevačica želi dobiti bodove na njihov račun. Drugi su joj, pak, zamjerili što nosi frizuru zbog koje su mnoge Britanke i Britanci crne boje kože potjerani s posla ili iz škole.

Pretjerani napadi

U Adelinu obranu, pak, stali su mnogi Afroamerikanci koji su rekli kako im to ne smeta, naprotiv, smatraju da je takvim izgledom htjela odati počast njihovoj kulturi. U obranu glazbenice javili su se i neki njezini sunarodnjaci, objasnivši kako je ipak riječ o festivalu, na kojem se tradicionalno svi posjetitelji obuku u odjeću koja odaje počast spomenutim zemljama - te da su napadi na Adele pretjerani.

Adele je pak prvi put pokazala svoju figuru nakon gubitka 45 kilograma u bikiniju, a tim je činom veliku većinu obožavatelj oduševila. Mlada pjevačica posvetila se tjelovježbi i promijenila je način prehrane, o čemu nije još detaljno pričala u javnosti. Samo je njezin bivši osobni trener otkrio kako Adele ima izražen natjecateljski duh, koji je ključ njenog novog izgleda.

Pročitajte i:

Dive kao blizanke! Adele odala počast Beyonce poput najveće obožavateljice: 'Hvala ti kraljice!'

Oni su uspjeli ono o čemu mnogi sanjaju: Zauvijek su skinuli kilograme, iako nije bilo lako

Adele ponovno izazvala pomutnju! Stara haljina pokazuje koliko je kilograma izgubila

Adele u sportskom izdanju: Pjevačica u rijetkom javnom istupu utješila stradalnike u rodnoj Engleskoj

Linker
19. travanj 2024 01:17