Mandatory Credit: Photo by Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock (14096871zc)
Olivia Rodrigo wearing a custom Ludovic de Saint Sernin dress made with 150,000 Swarovski crystals arrives at the 2023 MTV Video Music Awards held at the Prudential Center on September 12, 2023 in Newark, New Jersey, United States.
2023 MTV Video Music Awards - Arrivals, Prudential Center, Newark, New Jersey, United States - 12 Sep 2023

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
prequel filma

Novi hit? Olivia Rodrigo predstavila pjesmu za novi nastavak hita "Igre gladi"

U filmu "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes" nalazi se pjesma Olivije Rodrigo, a uz njezine pjesme, naći se i one koje je otpjevala glavna glumica filma - Rachel Zegler.

Pjesma "Can‘t Catch Me Now" Olivije Rodrigo naći se u novom nastavku franšize ‘Igre gladi", u filmu "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes" kojeg pravi fanovi s velikim nestrpljenjem očekuju. Riječ je o petom nastavku iz serijala, koji u kina diljem svijeta dolazi 17. studenog.

"Sa svojom impresivnom glazbom, talentom i glasom, rad s Olivijom Rodrigo je bio pravo zadovoljstvo i iznimno nam je drago što smo dobili priliku koristiti njezino stvaralaštvo u filmu", rekao je Francis Lawrence koji je režirao četiri filma "Igre gladi" - sve osim prvog koji je režirao Gary Ross. Pjesma "Can‘t Catch Me Now" je prva predstavljena pjesma od njih 17 koliko će ih se naći na soundtracku filma. Osim Rodrigo, Rachel Zegler, koja igra glavnu ulogu u filmu također je otpjevala nekoliko pjesama koje će se naći u filmu.

Podsjetimo, "The Ballad of Songbirds & Snakes" je prequel dosadašnjih hit nastavaka te gledatelje vodi desetljećima unazad u vrijeme prije Katniss Evergreen. Vrijeme je to nakon dugog rata koji se odvijao u Distriktima, a Kaptol je i dalje teško oštećen te se tek počinje oporavljati nakon pobjede. U središtu priče sada je Lucy Gray Baird koju glumi Rachel Zegler. Obitelj Snow, koja je nekoć bila moćna, upala je u teška vremena zbog uništenja njihove tvornice streljiva u Okrugu 13. Coriolanus Snow (glumi ga Tom Blyth) posljednja je nada za svoju obitelj, a dane provodi sa svojom bakom i rođakinjom. Upravo on je postao mentor Lucy te vidi priliku da promijeni životne sudbine.

Linker
25. travanj 2024 07:56