Holivudska ikona

U čemu je tajna? Uma Thurman oduševila mladolikim izgledom na 30. obljetnici kultnog klasika

"Pakleni šund" jedan je od najpoznatijih filmova iz 90-ih koji je ostavio velik utjecaj na svjetsku filmsku industriju.

Posljednjih nekoliko godina na glamuroznim događanjima rijetko smo imali prilike vidjeti holivudsku ikonu Umu Thurman. Američka glumica i zvijezda filmova Quentina Tarantina pojavila se u Los Angelesu na prikazivanju filma "Pakleni šund" povodom njegove 30. godišnjice, a mnogi su primijetili kako neodoljivo podsjeća na lik Mije Wallace, koji je i tumačila u kultnom filmu iz 1994. te joj je upravo ova uloga donijela nominaciju za najbolju glumicu.

image

Uma Thurman rijetko se pojavljuje u javnosti

AMY SUSSMAN GETTY IMAGES VIA AFP

Za tu je priliku Thurman odjenula crnu kombinaciju - strukiranu dolčevitu, oversized košulju i široke hlače, dok je look dodatno upotpunila niskim sandalama te efektnim remenom. Ono što je naročito plijenilo pažnju bio je njezin mladoliki izgled, a na društvenim mrežama odmah su se pojavili komentari kako glumica uopće ne izgleda kao da ima 53 godine.

image

Amerčka glumica oduševila je mladolikim izgledom

AMY SUSSMAN GETTY IMAGES VIA AFP

Naime, mnogi obožavatelji i modni kritičari složili su se da glumica već dugo nije izgledala tako dobro, a naročito u odnosu na razdoblje od prije desetak godina kada je iznenadila izgledom. U veljači 2015. pojavila se na crvenom tepihu uoči premijere miniserije "The Slap" zategnutog lica zbog čega su svjetski estetski kirurzi pretpostavili da je razlog za to botoks i dermalni fileri.

"Uma svakako izgleda kao da se podvrgla dramatičnoj transformaciji, a po mom mišljenju je pretjerala. Najviše primjećujem područje oko očiju koje izgleda vrlo drugačije, kao da je nedavno bila na postupku blefaroplastike, poznatije i kao tretman uklanjanja podočnjaka, odnosno vrećica ispod očiju. Ne nosi olovku za oči ni maskaru, vjerojatno kako bi izbjegla infekciju nakon nove operacije", rekao je tada Mark Norfolk, estetski kirurg iz privatne klinike "Transform".

Osim holivudske glumice koja je u "Paklenom šundu" glumila suprugu kriminalca, na prikazivanju kultnog filma pojavili su se i njezini kolege glumci, odnosno Harvey Keitel, Samuel L. Jackson i John Travolta, a svi su zajedno nasmijano pozirali fotografima.

image

Harvey Keitel, Samuel L. Jackson, Uma Thurman i John Travolta pozirali su fotografima

LISA O‘CONNOR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 13:37