SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Zapetljana situacija

Novi ljubavni trokut? Kemija između njih dvoje je opipljiva, on je nedavno ostavio zaručnicu

Par je navodno raskinuo zaruke prije nekoliko tjedana, a glumac je, čini se, spreman krenuti dalje.

Par je navodno raskinuo zaruke prije nekoliko tjedana, a glumac je, čini se, spreman krenuti dalje.

Otkako je krenulo snimanje ljubavne komedije "Anyone But You", šuška se o snažnoj kemiji između glavnih glumaca. Sydney Sweeney i Glenn Powell koji su se nedavno pojavili i na CinemaConu, navodno su više od samo dobrih kolega. Njihov odnos možda je kumovao i raskidu njegovih zaruka. Naime, zvijezda filma "Top Gun" od 2020. godine u vezi je s dizajnericom Gigi Paris, za koju se i zaručio, a strani mediji otkrivaju da su zaruke raskinuli prije nekoliko tjedana.

Gigi Paris je to potvrdila objavom na Instagramu - uz video na kojem se smiješi u kameru, Gigi je napisala "Znaj koliko vrijediš i kreni dalje na bolje". Obožavatelji su stali na njezinu stranu: "Dobro za tebe, pronađi nekoga tko će te bolje tretirati", "Smiješno je kako muškarci uvijek prevare s onima koje nisu toliko lijepe kao njihove djevojke", pisali su komentatori, aludirajući na nevjernog Glenna i njegovu novu vezu sa Sweeney.

"Gigi i Glenn su prekidali u nekoliko navrata, a sve je krenuo nizbrdo nakon što je on snimio ‘Top Gun‘. Gigi nikada nije bila sretna s njihovom vezom na daljinu, a kada se vratio sa snimanja iz Australije, odlučili su prekinuti", rekao je izvor za People. Powell je u Australiji snimao romantičnu komediju sa Sydney Sweeney. Kemiju koja je prisutna u njihovim scenama prenijeli su i na CinemaCon, zbog čega su mnogi posumnjali da je par zaista zajedno. Dok su pozirali fotografima glumac je strastveno privukao kolegicu, a izmjenjivali su i zaljubljene poglede.

image

Glen Powell i Sydney Sweeney na CinemaConu

VALERIE MACON AFP

Inače, nedavno je Gigi Paris na Instagramu prestala pratiti glumicu, kao i bivšeg zaručnika. Neki su, s druge strane, demantirali medijske natpise o razlozima prekida...

"Gigi je otpratila Sydney samo jer joj Sydney nije uzvratila follow. To nema veze s njihovim odnosom. Gigi je svjesna da između Glenna i Sydney nije bilo ničega", rekao je jedan izvor, dok je drugi nadodao: "Zajedno snimaju ljubavnu komediju! Naravno da postoji kemija, to im je posao, oni su kolege na setu", kazali su te smatraju da je udaljenost presudila njihovoj vezi.

Linker
29. travanj 2024 22:54