uživaju zajedno

Obiteljska idila: Lindsay Lohan snimljena u šetnji sa suprugom i 6-mjesečnim sinom

Glumica i njezin suprug Bader Shammas trenutno borave u Atlanti gdje glumica snima novi božićni film za Netflix "Our Little Secret" koji će bi svjetlo dana trebao ugledati krajem 2024. godine.

Opuštena šetnja sa sinom Luaijem i suprugom Baderom Shammasom, američkoj glumici Lindsay Lohan savršen je način ostaviti iza sebe užurbani, radni tempo na setu filma "Our Little Secret" i napuniti se energijom za nastavak snimanja. Ovih dana s obitelji boravi u Atlanti, gdje za Netflix snima novi projekt koji će se moći vidjeti potkraj ove godine. Budući da je njen sin, rođen u srpnju 2023. godine, ima šest mjeseci, zvijezda filma "Mean Girls" svoje najmilije povela je sa sobom. Toplo odjeveni, Lindsay i njezin suprug, financijaš iz Dubaija, "protegnuli su noge" uživajući u svom malom, obiteljskom ritualu, gurajući kolica s usnulim Luaijem.

image

Lindsay Lohan suprugom Baderom Shammasom i njihovim sinom Luaijem

PROFIMEDIA

Budući da je blagdanska komedija "Falling for Christmas" iz 2022. godine postigla značajan uspjeh, ne čudi što joj je Netflix ponudio novi angažman. Treba dodati i to da je "Falling for Christmas" bio njezin veliki povratak na veliko platno nakon gotovo deset godina izbivanja s filma (povukla se 2013. nakon financijskog neuspjeha projekta "The Canyons" čija je bila koproducentica), stoga joj suradnja s najvećom streaming kompanijom i raskošna produkcija novog blagdanskog projekta, mnogo znači.

Pritom joj suprug, koji je diplomirao strojarstvo 2010. na Sveučilištu Južna Florida i stekao diplomu iz financija na poslovnom sveučilištu John H. Sykes, daje apsolutnu podršku. Zajedno su već četiri godine, a potkraj 2021. glumica je na Instagramu otkrila da su se zaručili. U ljeto 2022. Shammasa je nazivala svojim suprugom na društvenim mrežama, a kasnije se pokazalo da su se, vjenčali još u travnju iste godine. Medeni mjesec proveli su u Turskoj, a najslađom viješću, trudničkim trbuščićem, Lindsay se pohvalila u ožujku 2023. godine. Otkako je pronašla ljubav, udala se i postala mama, nekad problematična filmska zvijezda, danas je druga osoba. Zadovoljna je smirena i poslovno sve uspješnija.

Linker
20. travanj 2024 16:06