Ide na prodaju

Objavljene fotografije mega luksuzne kuće u kojoj je umrla Ivana Trump

Djeca Ivane Trump stavila su na prodaju njezinu luksuznu kuću u kojoj je prije četiri mjeseca nesretnim slučajem poginula padom niz stepenice, a traže za nju 26,5 milijuna dolara.

Samo četiri mjeseca nakon smrti Ivane Trump, uspješne poslovne žene i prve supruge Donalda Trumpa, njezina uistinu posebna kuća na Manhattanu stavljena je u prodaju za 26, 5 milijuna dolara. Kuća u otmjenom Upper East Side-u u četvrti Lenox Hill ima šest katova, pet spavaćih soba i pet kupaonica, dizalo i veliko zakrivljeno stubište koje je Ivanu Trump stajalo života.

Ona je naime, u srpnju ove godine pala niz stepenice i preminula na licu mjesta od ozljeda prsnog koša. Iako se ove raskošne kuće tipično Trumpovskog kičastog dizajna pune zlata, mramora, kristala, svile i baršuna ne bi posramili ni najbogatiji šeici, njezinoj djeci koja su ju naslijedila i koja su u njoj s mamom živjela, stvara loše uspomene.

image

Blagavonica je inspirirana interijerom francuskog dvorca Versaillesa

MODLIN GROUP/PLANET/PROFIMEDIA
image

Zgrada se nalazi u najluksuznijem dijelu New Yorka, a Ivana ju je kupila 1992. za 2,5 milijuna dolara

MODLIN GROUP/PLANET/PROFIMEDIA MODLIN GROUP/PLANET/PROFIMEDIA
image

Osim pet spavaći soba i kupaonica, kuća ima i knjižnicu, sobe za odmor, terasu i vrt, oslikana je muralima i ukrašena tapetama od vsile.

MODLIN GROUP/PLANET/PROFIMEDIA
image

Jedna od pet spavaći soba u zlatnim i bež tonovima

EVAN JOSEPH PHOTOGRAPHY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Ivanina kupaonica u zlatu i skupocijenom ružićastom mramoru

EVAN JOSEPH PHOTOGRAPHY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Raskošno stepenište niz koje je opala i poginula

EVAN JOSEPH PHOTOGRAPHY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Za sada traže prilično vrtoglavu svotu s obzirom na to da je još uvijek živo sjećanje na tragediju koja se u kući dogodila, a možda se baš nekom svidi ideja da u kući možda još uvijek ‘stanuje‘ duh nekada najslavnije američke trendseterice.

Ivana Trump, inače rođena kao Ivana Maria Zelníčková u češkom Zlinu, prije četiri godine objavila je knjigu Odgoj Trumpovih u kojoj osim sjećanja na djetinjstvo u komunističkoj Čehoslovačkoj, bijegu od režima, preseljenju u New York, ljubavi i velikom uspjehu kao poslovne žene, najviše piše o majčinstvu i odgoju svoje troje djece, Donalda mlađeg, Ivanke i Erica. Glavni cilj joj je bio da nauče pet zlatnih pravila - vrijednosti novca, da ne lažu, ne kradu, ne varaju te da poštuju druge.

image

Ivana Trump snimljena 2018. na svojoj terasi s ljubimcem Tigerom

ANNIE WERMIEL/NY POST/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Uz Ivaninu djecu (krajnje desno) i unučad, na njezinom sprovodu bio je i Donald Trump sa Melaniom i njihovim sinom Barronom

GWR/STARMAX/PROFIMEDIA

S njima je do kraja života imala vrlo prisan odnos kao što je to uostalom imala i sa svojim bivšim suprugom Donaldom Trumpom koji prema njoj nakon rastave nije škrtario. Jer nakon rastave 1992. imala je dovoljno novaca, navodno je dobila tada vrtoglavih 14, 5 milijuna dolara, da si kupi i uredi kuću na prestižnoj adresi koja je sada na prodaju, a za alimentaciju i uzdržavanje djece dobivala je i danasa nevjerojatnih 650 tisuća dolara mjesečno.

Linker
23. travanj 2024 09:49